Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vise ovome vjeruje. Govorili su do kraja 2008. Sada govore do kraja 2009.
ostali Jevreji, kao (bh ministar) sirom svijeta su u sluzbi novije verzije SAUDI Islamizma i obratno - a sve po Labevereovom istrazivanju da se *ekstremna islamska ideologija uklapa u projekat neoliberalizma u kome - trgovina DROGOM i ORUZJEM idu ruku pod ruku, i pojave se kad god CIA ima namjeru da finansira neke tajne ratove. Nasilje ohrabruje više nasilja i osigurava prodaju oružja, srce globalne ekonomije. Umjesto da stvara prepreke novoj konfiguraciji globalnog kapitalizma, islamska ideologija postaje dio ove nove suprastrukture. Osigurava vojno reketaške mreže koje se vrlo jednostavno uklapaju sa nitima organiziranog kriminala, konacne faze kapitalizma. Stabilnost medunarodnog sistema može se zaštititi \'vrucim novcem\' i nadomjestiti fondove nestale izmedu 1989. i 1997., nekih 800 milijardi dolara koje su nestale sa svjetskih racuna. Pranje novca je veliki posao. New York, London, Švajcarska rukuju petro-dolarima i ogromnim kolicinama prljavog novca*.
sasomange Dodikov savjetnik, Izraelac, tvrdi da u Sarajevu nema ni jednog cistog Jevreja jer su pravi Jevreji samo u ili iz Izraela a koji se rodovno ne mijesaju sa bilo kojom drugom religijom ili nacijom jer samo kod Jevreja i po filozofiji SAUD Islamista - vjera = drzava.
alkalaj je glup
Joj seljaka , pa nece majmune majmunski vize ukinut bas zbog tih 9 neispunjenih uslova, konju jedan glupi !
briga me imam PUTOVNICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tikaoti j ebao te ovaj ministar
Ovaj Alkalaj je jedini ministar koji nešto radi. Ne mogu reci da li je njegov rad OK ili NIJE, ali je činjenica da svaki dan negdje hoda i putuje.... a vjerovatno imamo i mi kao država nekakve koristi od tih njegovih putovanja. Samo tako majstore... rijedak si primjer političara koji zna svoj pos\'o
Izbori Bosni i Hercegovini do kraga godine bezvizni rezim sa Evropskom Unijom i onda cu te podrzavati..... tacka.
cifut samo laze li laze