Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@banjalucanka mozda smo se zajeb.ali sa hrvatima ali s vama nismo. Ipak ako amerikanci mogu na dva fronta istovremeno , onda to mogu i Bosanci. Mozemo jeba.t i vas i njih u isto vrijeme i to tako da i vi i oni budete zadovoljni. haj sad, Eleselamu alejkum
al nam je Pipo pomahnito, nije ovo chat pljusko.
za ovog @državljanina u 10.40h Neka sam ja može biti glup, ali si ti gluplji 1000%,nije u sukobu interesa??????????????????? Magarče čije državljanstvo ima H.Silajdžić\'\'?
Genocidni? Krvolocni? Fasisti? Sve to poturice kace Srbima..Bivsa braco i sestre, nemojte da tjeramo mak na konac, pa da vidimo ko je zaista genocidan, krvolocan i fasista....ko je to bio \"cvijece hrvatskog naroda\", pa je klao i palio, cak i Jasenovcem upravljao, ko je to imao Handzar diviziju, u oba rata.. ali, tako to biva kod ljudi kratke pameti i jos kraceg pamcenja..
Sta hoces Tripi.ka (Laktasenkova). Hoces da kreira na tvoju genocidnu ruku. Alkalaja je izabrala stranka 100% BiH, a ne genocidna.
Nezovu tebe dzaba GLUPI. Sta ima veze 2 drzavljanstva ,kad to nedolazi u sukob interesa. Nekazes sto svi politicari skutori i genocidasi imaju po 2-3 drzavljanstva. Cak i predsjednik genocidne skupstine se izjasnjava crnogorac .Pa svi skutori se izjasnjavaju hrvatima kao gradjani druge drzave.
@Doktor idi ti malj u glavu tvom doktoru ratnom ubici i nacistickom genocidasu dr KARA-DABIC u Hagu najbolje ce ti on objasnit sta je malj u glavu i zica noz srebrenica,kak se siluju djeca i svi ostali civili,pa ka se pale,sjecu na komade i peku na raznju.To ce ti bit jako poucna sok terapija svoje kvolocne primitivne srbske bratije! BiH4EVER!
@Pipo Tebi više ne pomažu ni one šarene pilulice, probaćemo da te izliječimo šok-terapijom. MALJ U GLAVU
Onda nek isti Bosnjaci iz Sandzakau nacistickoj srbiji ko i Vojvodjani traze svoje predstavnike u ovakvim vaznim ustanovama,ZASTO da i oni nemaju ovakva kjlucna mjesta??? BiH4EVER!
Jer covjek koje se ne plasi Boga ON ponosno i uspravno hoda a ne s brdatim nacistickim popovima zajedno u UBOJ hoda! PODRSKA Sven i trazi onda da Bosnjaci i Hrvati budu predstavnici u svim glavnim privremenim institucijama genocid tvorevine!NI MANJE NI VISE kad genocidasi znaju samo kukat onda ce kukat i ostali i TRAZIT svoja prava a ko prvo tuzit spirica za zavjeru i neprijateljsku djelatnost protiv BiH-e ,njenih institucija,naroda i drzave!: BiH4EVER!
Sven Alkalaj je priznao javno da ima državljanstvo i pasoš Hrvatske. Kako može biti na čelu mip-a BiH. Može biti pošto je on član SBiH, a oni su bajagi 100% za ovu državu. Ma nemojte kazti.
kukate i placete ko pi**e kad vam nije direkno u korist!kad pljujes po BiH-i ZASTO trazis da je predstavljas? plasis se da BiH-e ne kaze istinu svim drzavama ko ste i sta ste krvolocne teroristicke integristicke srbske zvjeri s krvavim krstom u ruci,krstite se svaku sekundu a nazivate i omalozavate muslimane za fanatiazm,pogledajte se jadnici nema sportkog susreta,nema niceg dok se ne krstite ko ludi djavoli koje se plase Boga!
vi srbi ste specijalisti luksuznih prostotutki koje se karaju s visokim predstavnicima i politicarima da dodju do cilja,znamo vas kak disete i kak razmisljate,ne stima vise ,znaju mnogi ko ste i sta ste,krvolocne kukavice
kad neko negira drzavu zasto hoce slat svoje prestavnike vec jedino ako mu ide u korst da radi protiv nje??????????
tihic lobira protiv bih-e u korist genocid tvorevine i nacisticke srbije