Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalci zadaju zadnje udarce ekologiji BiH. Ovaj mafiozo je veoma dobar u tome. Koliko cete zaraditi na ovom idiotskom projektu? Evropske zemlje zatvaraju ovakve objekte a vi trosite narodne novce u prljavstinu. Vrijeme ce pokazati koliko ste kvarni, otpadu politicki.
maneken ...
Bas je simpatican, pa je 5 puta dnevno na portalu.
Vidi POLICAJAC se ko razumije u EKONOMIJU !!!
Samo EU i brzo usvajanje energetske strategije na državnom nivou i EU je već obezbjedila pare za energetski razvoj, uklučujući i Blok 7, i zamolite vaše partnere iz RS da to urade što prije!
I ti Aljoša postao ekspert za blokove :( Je li i ovaj bez dimnjaka :)
klasicni SDA glupan koji obnasa sesnaest funkcija i misli da zna mnogo...sta ste napravili da se mozete pohvaliti ? a spisak je sta ste unistili ili niste napravili, nego hajde ti u Njemacku sa Denisom pa gore demagogoiju prosipaj
Čovjek iz klana ''čampara'' prosipa pamet na sve strane i na svim temama. U skupštini KS, u Domu naroda Parlamenta FBIH, u ''policijskim paralelnim sistemima'', u halkama i na minderima ima ga svugdje. On predstavlja megafon našeg ''prestolonasljednika'' Bakira Izetbegovića od milja prvorođenog, ''riđobra-GADog''.
Slušajte EU, niste sposobni za samostalne odluke. Da li ste normalni? Da li je moguće da je provizija tj. mito toliko da rizikujete sve?
idi se bavi vakcinacijom djece....
Evo i ovog