Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje god kakvu zelenu povrsinu vidis razruj je i asfalt "posadi"
a nisi cuo za BB?
Al' se vesele klosari, eto jos jednog s kojeg ce u sitne sate auta da dizu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo BILMEZI i kratkovidi DEBILI mogu podržavati i smisliti ovakvu glupost. Svako vidi da nema parkinga i da treba nešto graditi ali ne i na ovaj besmisleno POGUBAN način. Moraju se graditi višespratne PODZEMNE garaže a iznad njih ozeleniti prostor. On je "sačuvao" zelenu površinu izmještanjem u Bojnik!!! Pa kad poželite travu moraš do Bojnika! Uništiti toliki prostor da bi smjestio 150 vozila je ZLOČIN a gradnjom podzemne višespratne smjestilo bi se 900+ . Bitno je glasače kupovati i zamazivati im oči, NJIHOVIM PARAMA. Podzemna višespratna jeste značajna investivcijja ali i vrlo rentabilna (40-60KM/mjes.). AP je imalo sasvim dovoljno parking prostora i zelenih površiina ali su ga opštinski BILMEZI uništili pretvaranjem u mega-staklenike koji sada zvrje uglavnom prazni. I ovo će biti još jedan u nizu SPOMENIKA GLUPOSTI i kratkovidosti osione vlasti. Potez koji ništa ne rješava i još će naplaćivati parkinig na kome se auto usijava na suncu i jutra pod debelim naslagama LEDA i SNIJEGA.
Seljak, ako ti je do zelenila, idi na selo. Ovo je urbana sredina što podrazumijeva odsutnost zelenih površina.
@bebebe ti ili voziš onaj bagerčić ili kosilicu ili se nadaš sezonskom poslu oko naplate parkinga, pa ti je mila i draga ova neviđena budalaština, uništavanja nečega što je neko svojevremeno pažljivo i po standardima projektovao. Pa vidiš, Pariz, London, Berlin, ..... Zagreb, Beograd, Ljubljana su itekako urbani gradovi a u odnosu na površinu i prostor imaju procentualno daleko više zelenila i parkova nego "urbano Sarajevo". Niko razuman ne tvrdi da ne treba parking ali guraj ga pod zemlju barem gdje to može, Bolje ga i ne graditi nego praviti nepopravljivu štetu.
zao mi je zelenih povrsina, sve se pretvara u beton, za nisu u stanju izgraditi podzemne garaze, garaze na spratove da sacuvaju zelenilo, umjesto da stvaraju parkove oni unistavaju i ono malo zelenisa. shvatam da gradjani moraju negdje parkirati vozila, ali unistavjuci zelene povrsine to nije rjesenje.
Svaka cast nacelnice, tako se to radi.Efendic ce napraviti za 2 godine vise, nego sto su prethodnici napravili za 8..aferim
Beton , beton samo beton beton nama treba jer iz trave ljuta zmija vreba...
Da se pitam ja bih betonir o travu I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona A Zemlju bih zastitio kesom od najlona! Da se pitam ja bih posjeko sve sume, I za ukras postavio od traktora gume. Kiselinom ja bih zemlju navodnjavo, A decu bih svaki dan rengenom slikavo Da se pitam na sred grada lozio bih kazan, Svako bi mi jeo, zna se, rucak jednoobrazan. Praznikom bi instalir o oko glave lovor I narodu odrzao sledeci govor: Jer iz trave opasno nas ljuta zmija vreba! Jer iz trave nonsalantno ljuta zmija vreba!
nema parkinga - ne valja dobijete parkink - opet ne valja pa sta vam valja ?
Tako je uništi zelenilo da unovčiš svoje seljačko rumenilo !!!! Niste morali ni spominjati da će se parking naplaćivati kad takvi ljudi grade to se podrazumijeva.
biće više "posla" za lopove...
Da sam ja na mjestu nacelnika opstine Novi Grad, ja bi napravio mali dzamiju za tih mizernih 300.000 kaem u cast naseg uvazenog akademika nauke Mustafe Cerica.
vjerujem da se ironično šališ, a ako se ne šališ, onda ti ovom prilikom "uvaženi akademik nakurnjaka Mustafa Cerić" hebo mater...
Hoce li biti parkinga u zelene boje? Kao sto su zelene biciklisticke staze u uzem centru Sarajeva. Evo citam u oslobodjenju Musta Ceric se buni i trazi da se uradi parking sa zelenom bojom..
ovo je muzika za alipasinaaa alipasinaa alipasina
''Parking bi se trebao naplaćivati jer su građani mjesnih zajednica tog dijela naselja ODLUCILI da parking bude čuvan 0-24 sata.'' 1) - Odgovor vlasti na ugrozenu SIGURNOST imovine gradjana 2) - Privatna FIRMA ce naplacivati parking, garant 3) - ...
Je'o vas parking, mamu vam vašu. Pravi ga ispod zemlje, a ne na zelenoj površini. Ovdje čovjek samo da se razboli. Jebem vam mamu svima.
Tipicno za nase ljude kad vidim ove vase komentare zgadi mi se sve, i od pozitivno pravite negativno, neki dan kukali nema parkinga sad vam nevalja sto prave parking, boze sacuvaj
parking ce se naplacivat?!!