Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsiti saučesnike kantonalne sudije Adisu ZAhiragić i Bracu Stupara koji su im omogućili bjekstvo ! Tri mjeseca pritvora da im ne pobjegnu ko Lejla PAšić Fazlagić ! Iza ovoga se krije mnogo veći obim kriminala, SIPA ODMAH DA UPADNE U KANTONALNI SUD, to je leglo AL KAIDE I ISILA !
Pola Federacije je leglo ISIL@
Nikad od Bošnjaka ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Vijest bi bila da su ih pronašli kod kuća.Cijela država je znala da će ovako biti.....osim sudija.
Već 7 dana klix tišu za delimustafićima..................................KLIXe ko vam je zavrno ruku
ALija Delimustafić UHAPŠEN u Rijeci ! Slijedi ekstradicija BiH. NAdam se da će brže ići od one Sanjinu Sefiću iz Novog Sada ! Obzirom da su mu sudije Adisa Zahiragić i Braco Stupar omogućili korištenje lažne lične karte, do njegovog izreučenja BiH obadvoje sudija STAVITI U PRITVOR. Da i oni ne umaknu, ko kolegisa Lejla Fazlagić koja se ne krije u Rijeci ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/42772/uhapsen_alija_delimustafic_bjegunac_otkriven_u_hrvatskoj.html
Kud na zapalise sud na protestima...
Otišao u CG, tamo se i prije sklanjao samo pratite najmladjeg brata
Vrana vrani oci ne kopa. Prije par sedmica pusten iz Zenice monstrum sa Grbavice Batko. Prije par godina pusteno na slobodu 10 osudjenih ratnih zlocinaca-cetnika, a evo ovih dana pusteni na slobodu mafijasi-veleizdajnici. Logicki gledano kakav narod takva vlast, a vlast je mafijasko-cetnicka, sto znaci da je i vecina glasaca zapravo mafijasko-cetnicka. Nema posljedica bez uzroka, a uzrok ovog razbojnistva nad sakom preostalih postenih gradjana je mafrijasko-cetnicka svijest i mentalitet glasaca
koji vec 25 godina biraju veleizdajnicku-mafijasku cetobalijsku-cetnicko-ustasku bandu na vlast.
ma iskreno meni je malo sumnjivo ovoliko optužnica a 3/4 ne prođe. Sudije koliko vidim kažu da tužilaštvo samo priča i hapsi bez papira da pokrije svoje plate. Ko je ovdje lud - prvo ih puste jer nema dokaza protiv njih- ako je tako onda je tužilaštvo neozbiljno. Koliko smo do sad imali optužnica Lijanovići bar 4-5 i ništa nisu dokazali. Svi znamo da je Jerko kao i ovaj Alija lopina ali to mora na sudu da se dokaže.
cuj pobjegli, ko bi rek`o, ja mislio oni posteni
'ta će sud..pihh
Sretno Alija
zna previse za danasnju politicku elitu
Mektiću, kreni od Mostara, Banja Luke i Sarajeva. Poćeraj! Što zaostane narod će! Krajnje je vrijeme! SVE REDOM I PO REDU!
Mektiću, kreni od Mostara, Banja Luke i Sarajeva. Poćeraj! Što zaostane narod će! Krajnje je vrijeme!
Mektiću, kreni od Mostara, Banja Luke i Sarajeva. Poćeraj! Što zaostane narod će! Krajnje je vrijeme!
Nek zatvore organe gonjenja
Hapsite one koji su ih pustili i one koji su garantovali da neće pobjeći. Baš ti nam ti trebaju kao primjer da vi nešto, gospodo uhljebljena, radite!!!!