Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li tko odgovarati za ovog policajca jer su mu nadređeni bili totalno nesposobni .Jedan od nadređenih je i rođak od Ministra Alića a došao je na to mjesto preko njega \"nesposobnjaković\"
,,Dodik i Arnon Intenziviranje saradnje RS-a i Izraela Predsjednik Vlade RS-a Milorad Dodik i ambasadorica Izraela za BiH Amira Arnon izrazili su opredjeljenje za inteziviranje saradnje između RS-a i Izraela, na privrednom, kulturnom i naučnom planu, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti turizma \" FASIZAM FASISTIMA :)
Upucujem iskreno saucesce porodici poginulog a ovom gore se iskenjam na 5 korpus
Svašta, policajca nisu lišile života osobe koje ti nazivaš \"autonomaši\", već čovjek imenom i prezimenom Tale Račinović! Inače, saučešće porodici tragično nastradalog i hrabrog čovjeka.
majku im jebem autonomasku!!!