Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolazim i ja...treba skinuti sve korumpirane uhljebe pocev od suda pa policija do ministarstava i parlamenta...protjerase nam omladinu i komplet porodice...radi njihove korupcije nepotizma i politickih ubistava...
Idemo rušiti kriminalnu bandu u tužiteljstvu.
Kad ce protesti protiv dodika i negiranja "genocida" kad ce protesti da g. Dodik koji prima platu od drzave BiH istu tu drzavu "pisa" da tu platu i ne dobije??? kad BOSNJO PROKLETI!!! KAD?! KAKO SMO GLUPI U PM!
OK Zute.....
HOCE LI KORUMPIRANI DJIKAN TEGELTIJA DOCI NA PROTESTE?
Imate sansu da se pokazete da li vam je stalo do vaseg zivota ili nije ? Jel vam stalo di bolje buducnosti vase djece i unucadi i praunucadi? Jel vam stalo da zivite u podjelama i mrznji dok vas drugi pljackaju na osnovu toga. Ako sad ne pokazete zube njima vise nikad niko ne stade na put koji vas vodi u propast. Ovo vam je TEST. Na osnovu vaseg (ne)odziva politicari -kriminalci znace kolika im je moc i snaga.
A da je proslo podmicivanje nebi glumio heroja
Protesti za komplet VSTV, sve zaposlenike i da dovedemo strance...tu ce se sve rijesiti.
Halo kad se vec okupljamo, pored ovog celavog idiota treba protestovati i za ostale glavešine, sve treba smijeniti. Jednim udarcem 10 muha.
Obuci zelene prsluke OBAVEZNO !!!!!
Svi u zute prsluke.....bit cu na cosku, 1 kom. 1 KM
Bice ih manje nego kometatora na klixu. Nas narod zna samo lajati
@Dino Z ................isti si ko tvoj babo....govno!!
Dolazim
Joj jarane, izvozis milione, zaradis milione eura godisnje i ti imas zivaca i vremena da se peglas po protestima oko jednog nerijesenog predmeta i kamiona izgubljene robe koji si vec danas ponovo zaradio... Umjesto da zivis negdje u Minhenu i vodis odatle posao, da te ovi ovdje ne zanimaju uopste, sad kad je ovo tmurno vrijeme da odes malo u Tursku, Bahame, fatas se hladovine, ti tako...ccc...
@Fant0m Najlakse je pobjeci od problema.On nikad nista ne bi imao a kao ni drugi da bjeze od problema. Najlaksi put 90% slucajeva je pogresan. Mpze i Zukenberg da proda FB i da ode u kosmos ako zeli da nikad ne radi. Ali ti ne razumijes cari biznisa padanja-ustajanja,rjesavanja problema..
@Kojedirao Razumijem se ja dobro u posao ali nije problem to nego sto neki ljudi nikad nece biti zadovoljni koliko imaju... Imam ja takvih i oko sebe, ne moze na miru kafu popiti....svadja se sa sobom, sa drugima, vjecno hoce vise, hoce sve pa ne ide...a dok pokusava tako nije ni skontao da mu vrijeme prolazi pored njega i da nikad ne moze ostvariti cilj kad se vrti u krug stalno povecavajuci sebi ciljeve i apetite...
Hocemo zute avatare da i mi mozemo protestvovati online😉
@HrvatPaki jes to u Bingu kupio ;)
IMAS MU.. DO PODA