Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada nam ovakvi dolaze u posjetu odmah se sjetim one: "Čuvaj se Danajaca i kad darove nose."
Ma jok. Ovo je prijateljski. Vucic ce vam svima donijeti po doktorat sa Megatrenda, pa mozete biti svi ministri, poput Slinavog Nese. I onako imate deset vlada.
@AdminDudlaDrinskom MEKTIĆ ZA STAV: Teroristi su zavedeni ideologijom koja ne pripada islamu http://stav.ba/mektic-za-stav-teroristi-su-zavedeni-ideologijom-koja-ne-pripada-islamu/
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Još dva pitanja za Vučića: (1)-Jel ponovo planirate dalekometnom artiljerijom gađati Zagreb sa teritorije Gline ? (2)-Smatrate li da je ipak lakše ponovo granatirati Sarajevo minobacačkim projektilima kalibra 120 mm sa Trebevića ?
1- planirate i dalje slaviti Jasenovac i Oluju?
Vučić predlaže da mi mjenjamo našu zemlju kod Janje koja je u Srbiji za naša akumulaciona jezera. Naše je vlasništvo i u Srbiji i jezera u BiH .Oni su vjekovima navikli na pljačku. Stvarno je bistar ili misli da su još glupi bosanci..
IZMEĐU SJEVERNOG SANDŽAKA I TARIGUZIJE: Pomenuta buduća demarkaciona linija bi se možda mogla postići mirnim raskolom. Što mislite ?
Opremaj se Atife, stizu cetnici sa cifutskog groblja.
Za ovu posjetu se može reći, ko krme u Teheranu.....
Hoce li povesti i zenskog pedera.
Kako ce Mile podnijeti da ne bude u odboru za doček....
Njih dvojica rade biznis, yebe im se za ove protokole i predstave...
Pola čovjek pola snajperista.
Vučić u posjeti BiH, pokusavajuci da otme teritoriju oko hidroelektrana na Drini( proizvedenu struju moramo podijeliti 50:50%), a u Beogradu uhapsen "terorista": https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Novosti-Uhapsen-dzihadista-u-Beogradu-pravio-skice-za-teroristicki-napad/442058
Sa Srbijom se graniči Republika Srpska. Nema nigde muslimana na granici. Ono što je nejasno oko tog pojasa, presudno će dogovoriti Srbija i Republika Srpska. Može i sa nivoa zajedničkih institucija.. Ali nema svrhe da o tome priča Bakir. Utvrđivanje granica FBiH i Republike Srpske u Sarajevu je tema za njega.. Ima par nejasnoća oko Dobrinje..
@ditepazzo Pitaće se,naravno.. Kao i Čović, i Ivanić.. Ali neće nikad ni o čemu odlučivati,valjda razumeš to... Odlučuju samo Srbija i Republika Srpska. Maksimalno što Bakir kao jedan od 3 može je da to blokira.. Ali da odlučuje, ne može. Nikako.
@ditepazzo Dogovore se Srbija i Republika Srpska o razmeni teritorija.. I Bakiru se to ne sviđa. Blokira... Ali da se on pita, ne može. Nema granicu o kojoj bi se pitao. Jel dovoljno Srpski?
Zora sviće, dobro došao predsjedniče :P
Bas me interesuje hoce li trknuti do Jevrejskog groblja Vraca da se prisjeti zvaljo odakle je snajperiso i jos ima obraza da dodze da prica o granicama.
Je li nam ostalo baklave od Bajrama?
S kim će to Vučić u Sarajevu pričati o granici kad se Srbija i Federacija bejha nigdje ne graniče??