Komentari (354)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca opasnost za Srbiju su Srbi.
poturceni Srbi
@musaturcineeee 500 godina karanja vlahinja...idi i ipitaj gene posrbljeni turcin
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo se prevodi ovako. "Ako nam ne udovoljite u našim zahtjevima vezanim za Kosovo napraviti ćemo sranje u BiH" Toliko prijateljstvu i stabilnosti.
pa slovenija i hrvatska koliko se sjecam, a prije toga srpsko paradiranje jugom da je sve ovo srpsko.bosnjaci su najvise voljeli jugu od svih vas, a rasturi je srpsko hrvatski nacionalizam.
Vidi mu usne moze se burek napravit. I ostavite Bosnu vise jednom ne mozete dvije sastavit da Bosnu ne spomenete. Otisla Bosna,otisla Hrvatska,otisla Crna gora otislo Kosovo ode vam Vojvodina akobogda i Sandjak da ne zaboravim ostacete prosjaci,ratni zlocinci,pljackasi,silovatelji, i etiketa vam je zalijepljena i to na CELU.......
A da nije Srbija ta koja je napala BiH? Vi ste najveci problem regiona i stanje bi bilo odlicno samo da politicari kao sto su milosevic nisu unistili BiH a da ne pricam o "nasim" lopovima
Najveća opasnost je Bosna sama sebi sve dok su na vlasti Milokrad, Čović i porodica Izetbegović. Deder ti poradi malo na tome da tvoj pulen Milokrad nestane - nestaće i ostala dvojica! Ovako praznom pričom, Predsjedniće Srbije nanosiš samo štetu progresivnim snagama i antifašistima! Sretan ti 9 Maj - dan kada je fašizam kapitulirao!
Vucic je, inace, Bosanac porijeklom. A realna prijetnja Srbiji od BiH - ne postoji. Neka se Srbija rijesi "specijalnih veza" s blentitetom RS, i rijeisli su se svih svojih problema sto se BiH tice.
@cevapcinica..razlika je u razmišljnju..Bosnu koji mrze a volili bi je sa plan velike srbije uspjeśan bio. .Ej ti isti svojim laźima o Bosni prave laźnu sliku. .A unutar svoje zemlje imaju problema do neba..
Nemojte covjeka napadati vec malo razmislite sta je htio reci. Za unutrasnju stabilnost Srbije, nestabilno stanje u BiH i jeste najveca opasnost. S obzirom koliko je radio i potrosio para i energije na smanjenju uticaja Dodikovih raznih dousnika i ljudi u Srbiji, ovakva izjava me ne cudi. Treba procitati malo ozbijnije novine i tekstove analiticara da bi se dobila jasnija slika stanja na Balkanu. Treba popraviti sve sto je onaj idiot i uvlakac Tadic pokvario za vrijeme surovanja sa Dodikom.
ce... To je mogao, Vučić, da urai samo jednim potezom pera, ali nije htio ili smio!
Najveća teroristička opasnost u Evropi nakon drugog svjetskog rata su bili Srbija i pravoslavni srbi. Čarapani na glavama su terorizirali pola miliona građana Sarajeva i pola Bosne i Hercegovine 1992. godine. Ti teroristi pravoslavni teroristi su stvorili svoju ISIL nazovi državu u obliku republike srpske. Dakle najveće leglo terorista je među pravoslavnim teroristima prije svega srbima. Svaka čast srbima koji su se ogradili od toga, a njih istio nije bilo malo.
@Saray33 neka te balijo. Trebalo vas je silovat u jugoslaviji nebi zucnuli slavili bi nas kao sto turcina slavis. Pogana stoko
opet trazi mami jebaca ova hala
Covjek je potpuno u pravu i nije nista lose mislio. Istina je daje BiH najnestabilniji faktor na Balkana, htjeli vi to ili ne, istina je.
To za Srbiju si ti največi ko dodi u "RS". Nikad svatio nijedan da na kraju uvijek gubite..velika albanija i rbih to vas mući.a biče kad tad.
Kako ih sve nabroja ja bi se pitao ko skim ima probleme?
Pa samo rrciprocitet isto tako javno reci za njih. Nema ljutnje samo isto!
Mrš govnu jedan!!!!!
Vi i rusi ste cvećke,