Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti brada malo do sudnice, pa se tamo izjasni gdje si bio i sta si radio.
Sve kuhari i vozaci...
Pa kako nas nisu zgazili, kolika im je vojska bila. Gledaj koliko je samo kuhara i vozača bilo.
Marvu u prdekanu,zidovi i sad ganjaju naciste tako i bosnjaci moraju ganjat srbske fasiste dok kraja svijeta.
Omda' gada na vjesala - direktno iz aviona na vjesala,moze na livadi pokraj aerodroma sa direktnim prenosom reko FTV-a ili TV1
Izraelci polako počeli torove čistiti
izrael se bar u ovom slucaju pokazao kao demokratska zemlja bez obzira na prijateljske veze sa manjima bh entitetom....
Ratko veze ti sa zivotom nemas. Ovi u predsjednistvu su samo marionete necije. Stvarni kriminalci uzivaju na jahtama diljem svijeta, njih neces sresti na tv-u ili portalu.
Ako je nevin ne zaslužuje da ide u zatvor. Ako je likvidirao nenaoružane ljude, onda treba da odgovara za svoja djela. To je jedino ispravno razmišljanje i nema se tu šta dodati. Ova djeca i zatucani majmuni će uvijek imati svoje mišljenje da je neko kriv samo zbog toga kako se zove. Pa onda kad te na zapadu pretresu od glave do pete na aerodromu jer si musliman, sjeti se da si isti kao i oni. Predrasude i generalizacija ne spadaju u dobre ljudske osobine.
gamad! vi bi svakog Srbina odvel na sud samo sto je SRBIN! onu picvhku nasera su pustili i sad tu ganjaju neke male ribe! a najveci ratni profiter sijedi u predsednistvu. ako imas para mozes sve i svakoga kupit! welcome in the jungle!
Borba ABiH je bila casna dok vasa nije vi ste ubijali zene i djecu obicne civile svaki zlocinac treba da izadje pred lice pravde i da odgovara za svoje zlocine.
Ma ne boj se svakako ce ti ponuditi nagodbu/pogodbu/olaksavajuce okolnosti/zatvore otvorenog tipa/godisnje odmore... i slicna sr.anja.. eno ubica i silovatelj Herak izasao ko da nikad nista nije uradio a priznao desetine ubistava/klanja i silovanja...
Cuj nevin a toliko moljakanje da ga ne izruce BIH!Za gospodju se ne sikiraj bude ona zadovoljena-mamu ti!