Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino još bakir i SDA PRISTAJU NA PRIČE S DODIKOM!
ma bravo kosovari...kad su nasi beskicmenjaci pokazite vi kako se stiti drzava
pa i ne moraju doci, oni gube a ne mi. ko ih *ebe. kaznjavaju nas zbog rs-a i ponasaju se prema nama kao da smo neptijatelji. ja ne osjecam nikakvu empatiju prema njima.
K'o yebe i Kosovo i Albaniju...i bolje je da ih nema...daleko im kuća bila
Seljačina iz Laktaša u Predsjedništvu = Recept za diplomatski skandal
Srbi ne mogu da se pomire da su Albanci kao nacija u svim sferama života iznad srba.
Logika Bošnjaka: Kosovo se može otcepiti jer su tamo Albanci većina (iako su samo 17% Srbije) ali zato bosanski Srbi i Hrvati nemaju isto pravo, iako su većina BiH. Da li shvatate da većina stanovništva BiH ne želi da ta država postoji, to nije čak ni demokratski a toliko se pozivate na demokratiju.
Ima jedna stvar koja brine EU. Kome uvaljat albance?
dodik plače
ALBANIJA I KOSOVO TREBA DA RAZDVOJE BOSNJACKE FIRME OD OSTALIH. JER BOSNJACI SU ZA PRIZNANJE KOSOVA OD UVJEK.
Znaju Kosovari i Albanci da su Srbi glavni faktor kočenja države BiH bilo gdje i bilo kada. BiH je zatocenik srpske separatisticke politike, hrvatske separatisticke politike i licemjerstva i nesposobnosti bošnjačke. Kad sve saberes dobijes status drzave na aparatima koja nema jasnu politiku i stav. Sve to je kreirano u Dejtonu, najcrnjem sporazumu za normalne u BiH.
Napišite i da su dan pred samit potvrdili ucesce, pa onda na dan samita otkazali. Diolomatija im je sa dna bureta.
Napusite se.
Samit je smijurija..
Albanci i Kosovari, protuotrov za srpski nacizam.
@fandango Kao i RS za bošnjački.
Albanske se mame gole kupaju haaaa
zvizdicu sad da ponude da bude predsjenik vlade srbije on bi BOSNU prodo i pripojio smrdiji takvi su nasi politicari njih drzava niti interesuje niti znaju sta znaci imati svoju drzavu njih interesuje samo licni interes,zato svaka cast albancima za pravednu i iskrenu borbu za svoj narod i drzavu