Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreteni jedni, baš tako kreteni! Avazite cijeli dan i ne činite ništa operativno! U mojoj blizini postoji nekropola stećaka (preko 35 komada, nadzemnih), niko nikada nije obiša lokalitet, niti ga bar označio bilo kakvim natpisom! Jedne prilek, godpođa "vikendašica", je angažovala rokokopač, da joj uredi pristupni put do vikendice, a usput je mašinisti dala nalog da iskopa nekoliko stećaka, nakon mog upita "zašto to čine, je li znaju da su stečci historijsko naslijeđe i da oni nisu ovlašteni da vrše kopanje i premještanje", gospođa vikendašica kaže "da mi nije žao para, platila bih mašinisti da ih sve iskopa!"..
Kako se zove "vikendašica"? Ja bih pozvala bar najbliže prijatelje da spriječimo njenu bahatost i vandalizam. Bilo kakva aktivnost je bolja od šuplje priče. Tebi i na ovome svaka čast.
Prije oko 1000 godina su tadasnji poludivlji krstasi istrijebili Maore u Spaniji koji su bili daleko ,daleko ispred ostatka svijeta u mnogim oblastima nauke,tehnike itd. Ti isti nepismeni krstasi su prije 1000 godina ostavili nedirnute Kordobu i ostale bisere s kojima se sada spanci ponose . Nema dalje!.((
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kulturom se niko ne bavi jer tu najmanje mozes biti dobar.. nema se sta uzet'..
Uvedite stange za striptiz pa kad papci nagrnu da gledaju golotinju pogancerima u vlasti ce se probuditi interni interes za zaradom...jedino niskim strastima mozete dobiti pare iz budzeta na zalost.kakva vlast takva i kultura...
Ovisi je li ti jaci organ mozak ili kita...ostalo je stvar ukusa...
Ma kakva kultura idemo u brazil, samo je to bitno.