Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno primjecujm zadnjih dana razna ogranicavanja na BiH portalima, cak i na avazu koji se stavio na stranu Tihica, ali to im ne daje za pravo da blokiraju one koji izrazavaju nezadovoljstvo ovim sto se desava. Jednostavno se blokiraju inernet mediji, bosnjaci.net su napali hakeri, avaz kontrolise teme na forumu, sa-x odjednom ogranicava postove, a i brise, jedino www.live.ba izgleda nije ogranicen pro bosnjacki portal. Meni je toliko ocigledno sta se ovde desava, a neki ce skontati kad mozda bude kasno za reakciju.
ostalo procitajte na http://republikabih.net/kafe/index.php?topic=337.0 jer moderatori ne dozvoljavaju ovdje vise od 1-2 recenice.
Boss je jedna od svega dvije stranke, cije ime pocinje sa \"B\", sa ni jednim zastupnikom u Parlamentu. JESMO LI I SAMI ZASLUZNI DA NAM SE DESAVA RUSENJE DRZAVE? MISLIM DA JESMO-SAMI SMO TO IZABRALI.
KO MI KAZE KO MI KAZE, A STA SI TI BIO MIRNES EPRIJE ULASKA U POLITIKU. PD I DIPLOMA TI JE IZ REPUBLIKE SUMSKE
Mozda je vrjeme...pojednostaviti\'\' stvari\'\' ?Na ovu Tihicevu pricureci jasno, da za Srbe U BiH drzava Bosna i Hercegovina nije upitna ,i mi joj zelimo svako dobro ! Ali Republiku Srpsku i njena autonomiju braniti cemo i po svaku cjenu. Kao sto nepostoji YU, nestala je i unitarna Soc. Republika BiH. I to su fakti !
A sta je kod Dodika problem? On svoj posao radi sasim korektno .Bas kao sto i ocekujem od njega !
Pa vi glasajte opet zs Silajdzica, Dodika & co.
Mirnese narod je stoka i zasluzuje sve sto mu se desava.