Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kazem da ljudima treba otimati ali sta ce im LGBT zastava na Osmomartovskom marsu. Mogli su predpostaviti da ce doci do ovoga. Neka se na tome zavrsilo.
Treba im j mater
U normalim državama kao što je USA imaš pravo da potegnes pištolj i pucas ako grupa huligana nasrne na tebe . Bio ti LGBT ili bilo šta. Tako su tokom demonstracija u Wisconsinu dva tipa nasrnula na jednog dečka koji je nosio pušku, pa ih je on u samoodbrani ubio . Tako treba da bude i u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Javite ovo ekipi iz Sarajevskog i Tuzlanskog otvorenog centra, šta fali da ove godine organizuju paradu ponosa u Banja Luci?! Samo pitam.
Naša svijest generalno u čitavoj BiH je i dalje na nivou turskog doba. Zato i nismo za EU niti će nas primiti.
gazi pedere!
Da se u Sarajevu desilo, ne smijem ni zamisliti..
sta vi hocete LGTB-ovci?
Klasično nasilničko ponašanje LGBT zajednice. Zašto namećete svoj izbor drugima. Da li ste se zapitali kako se osjećaju majke oko vas koje nisu dio vašeg cirkusa
Bolje bi bilo da se bore za ravnopravnost sva 3 naroda i da živimo u slozi i miru bez etničkih podjela, a ne prava ko smije koga je**ti!
Ako sa aspekta normalnog posmatramo ovaj dogadjaj, onda naziv videa treba biti: "Gradjani Banja Luke oduzeli zastavu huliganima i nemoralnim aktivistima". Ali ne, sistem izgubljenih vrijednosti i bezbožništva se siri kroz rad medija! Puna podrska momcima koji su ovo uradili, od bosnjaka iz Sarajeva, a u cilju zastite normalnog i prirodnog!!!
budi muško budi feminista hjahajjahahah
kazem ja, matere s*ebu zensku djecu
Nema sexa dok pljasne jaje od jaje 😂😂😂😂
nije bolest sve sto boli
Neka. Jednu, dvije godine dopusti i onda će biti marš "trans-žena" a Žena neće biti ni iza fotoaparata.
Sve ovo potice od feminizma...to je najopasnija idjologija za covjeka od kako postoji...
Nije to Sarajevo pa da masete tim zastavama bez posljedica.
Neka su bas, naporni su sa svojim zastavama i isticanjem.