Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovako reagujemo na svakodnevno ugrožavanje svih nas, naših života i egzistencije, gdje bi nam kraj bio...
Da su pisali i kleli po Klixu, ku*ac bi se vratili. Ovo je poruka svima nama da je narod taj koji ima moc.
Svaka čast,čuvajte ovo malo prirode.
onda sad nek fino mještani vrate pare Elektroprivredi što su im isplatili za gradnju elektrana, ako ćemo već pošteno...
SVAKA CAST!! Akp je rijesenje investirati stotine miliona eura u male i velike hidroelektrane radi sigurnof snadbjevanja elektricnom energijom zasto onda te nocce ne preusmjeriti u gradnju jedne ili dvije nuköearne centrale koje bi dale punp puno punp vise elktricne energije od svih tih velikih ibmalih hidrocentrala???
Svaka čast!!!!! Upropastili su nam gotovo sve rijeke :(
Bravo,bravo,bravo,konacno bosanci ukljucili mozak i skontali da se samo gradjanskim buntom u ovoj kvazi drzavi rjesavaju stvari,ovako hiljade trebaju otici pred vile doBika,el bakonija i legitimnog i hebat im nanu naninu.
Eeee moja braćo i sestre. Ne plačite što smo zaostali i zaostajaćemo do daljnjeg. Eto toliko od mene.
2 sda firme čim ih stav reklamira
Jedino zajedno i organizovano se može nešto postići, bravo ljudima.
Treba im struju isključiti,neka žive romantično uz svijeće,kao u vrijeme Tita,...struju dobili tek dvadeset godina nakon izgradnje HE Jablanica...nitko tada nije smio ni pisnuti.
Jedna bitka dobijena, ne posustajte, nastavite rat za svoju rijeku i sve druge BH rijeke!
👍
Politicari lopovi su preuzeli sve sto su generacije gradjana gradile u ovoj drzavi (npr. elektroprivreda), a sada preuzimaju i prirodne resurse.Ne daj narode mafiji da od ove drzave napravi svoju prciju.Bravo.
Jel ovo radim Mirza Taletovic??? Mrze ga u Jablanici zbog HE
Svaka cast i podrska !!! Ovu uzurpatorsku bagru na kraju cemo i moci samo lopatama otjerat.