Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ga Rus zavrne, nego da ga Švabo odvrne.
predlazem da se uvedu mjere štednje te da se preostale zalihe grijanja razgode, navece poslije 21 zavrnut grijanje po stanovima jer bude stvarno prevruće, da se ukine grijanje parlament FBiH i BiH jer u njemu ionako nema nikoga, ministarstva da griju do 12 jer posle ionako nema nikoga itd
Ruski gas i niske temperature pod hitno proglasiti nepozeljnim
Oooooo bosnjaci
Klix je antibosnjacki portal. Bilo kojem srpskom ili hrvatskom nacionalisti dozvoljavaju da psuju i vrijedaju i kad im odgovorite oni brisu te replike.Malprije na drugom clanku odgovaram liku Paros ,cetniku koga boli to sto ce mu i djeca i unuci biti poznati kao genocidasi dok se ne ograde od zlocina i to sto je sva srpska kulutura plagijat bosnjacke, a klix brise li brise.Klix je antibosnjacki portal.
@TheBitanga Prijetiš i pozivaš na nasilje u komentarima. Ironično jer muslimani uvjek tvrde da su izgubili najviše u ratovima a kada je preko inetrneta pozivate na nove ratove.
Ako Rusi zavrnu plin, plin će biti zavrnut.
Prvo ANP pa grijanje! Bez ANP nema zasta čovjek i ziviti
Svake godine vam prijeti zavrtanje plina i vi ste neki glavni grad, bolje da sve zgrade počupate iz temelja i preselite Sarajevo u Saharu svi odreda, bar tamo neće biti zime. A i uklopit će se u okolinu fino.
Ma zavrnite ga više i to "zauvijek" hebo vam plin nanu. MRŠ!!!!!!!!
sta je ovo, citam komentare, pomene se rusija namnoze se odmah zatucani chetalji ko muhe na go*no... :)
Samo da svabe ne odvrnu!!!
Ali ce Sarajevo Gas redovno ispostaviti račune, iako ne dostavljaju plin domaćinstvima
Pusti Bosnjake dobijace oni plin iz Francuske i Amerike. Nista istok samo zapad!!!
sPaVat ču u sVom gOLfu 2, iMa pdliĆno griJaNje...... Ha jA......
Svake zime isto sr.nj. bit ce plina nece ga biti, dosadni ste
Sarajlije vazda gotovani bili i ostali, samo poslovi u agencijama, institucijama i ambasadama, ništa industrija industrija, ništa napredak samo pomoć sa strane, ej Sarajevo ovisno o ruskom plinu 2020 godine i nema alternativu, sramota
Ybt let pa zar svake godine ista prica. Smog u tuzli, nema plina u sarajevu, i non stop isto.
@IzTuzle ...mi volimo da ga primamo u pakaš....... :(