Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste više sa tim nacionalizmom imate li neke druge teme ? Sisajte motku svaki dan po 50 tekstova o nacionalnim korpusima koga više boli uho za to dok je puter 7 KM šta jedu Bošnjaci , Hrvati i Srbi ?
Ja samo ne znam ko je od Bošnjaka Sandžaka išao da sluša čovjeka koji je javno rekao sto muslimana za jednog Srbina???
Samo lud covjek ce povjerovati Vucicu. On slaze, cim otvori usta. Njegov cilj je rusenje Bosne i pripajanje manjeg entiteta Srbiji. Kako bi kompenzovali predaju Kosova. Ali nece im proci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav Sandžak? Sandžak ne postoji. Postoje Zlatiborski i Raški upravni okrug u kojem žive izmešani Srbi i Bošnjaci. Upravni centar Zlatiborskog okruga je Užice, Raškog okruga Kraljevo. Sandžak je teritorijalna odrednica koja je postojala za vreme Osmanlijskog carstva, kojeg na ovim prostorima nema već 110 godina i nikad se više vratiti neće, to shvatite jednom svi.
Dalje, Zlatiborski upravni okrug čine: Grad Užice, te opštine Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Čajetina, Bajina Bašta, Sevojno, Arilje, Kosjerić i Požega. Raški upravni okrug čine Grad Kraljevo, Grad Novi Pazar, te opštine Tutin, Raška i Vrnjačka Banja. Proučite teritorijalne odrednice Srbije te onda palamudite o nekakvim Sandžacima i Vilajetima.
Zato jer nas diskriminisu, ne daju da se zaposlimo, ne daju nam osnovna prava, odbijaju sve nase zahtjeve u opstinskim skuzbama, na svakom cosku pisu protiv hriscana i onda hoce da mi kazemo da je takozvana drzava inace bivsa jugoslovenska pokrajina nasa domovina
jebes SNSD
Zato što je Srbija omo sto je i tada bila a Bosna nije jer pokušavaju da je prisvoje bivši Srbi.
Bojim se da je BiH jedino bila moguca kao SR BiH ovako kao neka tro nacionalna po teritorijama podjeljena tesko ne zato sto je nemoguce nego sto neki nece a Vucic sve laze
Zato sto su to tamo Srbi muslimani a u Bosni pravoslavci. Jedino sto ih veze za Srbiju je ispran mozak. Od strane SPCa i drugih nakaradnih zlocinackih organizacija. Termin bosnjak je SDA proizvod koji je samo pomogao da se agonija nastavi, ispiranje mozga prosiri a religija jos vise izmjesa sa politikom.
vucic je klasican bolesnik i ne vjerujem da je okupio toliko sandjaklija bosnjaka da im mlati praznu slamu ..obican PR spin .... a da je namazan i ublehas to je dokazano i sa njme se treba boriti njegovim oruzjem jer nama i radi u BIH ovo sto se desava a prica o dobrom policajcu vucicu i losem miletu je prevazidjena samo budale vjeruju i to ...
Bosna je bila nekad ovo sad je neka islamska republika bosna. Zato mi srbi kazemo da smo iz Republike Srpske, gdje Sarajevo da bude moj glavni grad ocisceno od Srba sto 1915 nesto 41 do 45 a ostalo 1995 zato samo ovako odvojeno mozemo
A da malo postavis tenkova i snajpera oko Sarajeva ne bi bilo lose . Seljacino nepismena . Konju oces malo slanine . Pseto gubavo .
Prodzoh neki dan prema Banjaluci sela su prazna nigdje nikoga prazno pusto a srbi su vecina .. svi se odselili kuce ko vile oko kuce .. a nacionalizam glavna tema a hljeba se nema za zderat kako treba na sve tri strane a vucko je stari cetelj jedno misli drugo govori ma mars
Vucic je jedan mali psihopata kojem se ne moze nista vjerovati, treba mu jebati mamu.
Ovdje bi narod odavno zivio u miru da nije novinara. Vise mrznje ima u onima koj rat nisu ni vidjeli. 30 godina poslije rata jos se odrzava ratno stanje, dok Svijet ide dalje.
Srbi u Bosni ne postoje. Samo pravoslavci.
Glupo je nametati drugima kako se oni moraju izjasnjavati. Svaki narod ima pravo izjanit se pripadnik bili kojeg naroda ili religije i sav civilizovan svijet to postuje.
pitaj srbe iz rs sto se nezovu bosancima
Za mene na prvom mjestu porodica, posao pa tek onda japan
Pa Klix zna da bi bez ovih clickbait naslova propali ko Gras
Zato sto BiH pokušava na svaki način da ukine Republiku Sprsku, vrlo jednostavno!
Pa možda i kaže jednog dana, treba volje sa obe strane. Realno došao je u Srebrenicu da se pokloni žrtvama i jedva izvukao glavu, razgovara se malo na tu temu, pa se pogura malo tamo malo ovamo i normalna retorika bi bila svakodnevnica.
Pa on gubi glavu periodično, nema to veze sa Srebrenicom. Vucic je glavna meta svima koji bi nekog ubili. 😆 Kesic je to najbolje prikazao, kako izgleda predsjednik države koji je stalna meta atentatora.