Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH politika je izvor najveceg zla ..
Srpska politika..mani se šuplje.
..tačnije dušmanska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo za ovogodisnje povisice plata svih poslanika, ministara i predsjednika se mogao nabaviti moderan helikopter sa termografskim kamerama i ostalim uredjajima za pronalazenje nestalih. Da je bilo takvog helikoptera, malisan bi vjerovatno sada bio ziv. Ne zelim da presjedam na muku nikome i izrazavam najdublje saucesce porodici, ali potrebno je u ovakvim situacijama naglasiti sav apsurd postojeceg politickog sistema, kao i sistema vrijednosti uopste.
Srbi treba li spage hahahahaha Poslacemo vam iz Federacije, Cuj spage nemaju ej moja fukaro i bijedo srpska
Srbi treba li spage hahahahaha Poslacemo vam iz Federacije, Cuj spage nemaju ej moja fukaro i bijedo srpska
Srbi treba li spage hahahahaha Poslacemo vam iz Federacije, Cuj spage nemaju ej moja fukaro i bijedo srpska
posto srbi nisu htjeli da se spasilacke sluzbe iz Federacije ukljuce u potragu za djecakom, lako je zakljuciti da je za njih i njihov narod potrosna roba
Tz xx je potrisila za zastava i znakove do sada da je moglo biti za nabavak jednog helikoptera za soasavanje zivota a u SDA je u djamijama cjelu eskadrilu helikoptera novi
Bitno je da se dodjeljuju Zlatne znacke civilne zastite za sakupljanje glasova na izborima. A oni koji hoce da pomazu i spasavaju njih ko hebe. Sistem u drzavi nakaradan.
Kod nas bi najbolje bilo ukinuti zanimanje politicara. Em bi ustedjeli silne pare koje se trose na njih, em bi se smanjila steta koju nanose.
do juce policija RS nije smijela nastaviti ganjati lopove ako predju u FBIH jer ne smiju tu djelovati i obrnuto ista situacija..sta reci...hahah smijesno je..
Srbi na funkcijama zbog svoje fašističke gluposti žrtvuju živote nedužnih. To se stalno dešava.
očekivano od genocidasa
:( Boli ih briga za tudju djecu za svoju imaju privatne helikoptere .
Pa Mektiću, hoće li biti onda krivičnog gonjenja?
...politika u bih proizvodi unesrećene. zašto bi onda kog vraga pomagala istima?
Da, istina je. U zemlji sretnijih ljudi oni nikada ne bi mogli biti predsjednici kucnih savjeta, a kamoli da grade politicke karijere. Bagri odgovara stanje, i borit ce se svim sredstvima da ga zadrze.