Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane - svestenik se zvao VALENTIN a VALENTINO je prijeratna grupa, koje se vjerovatno negdje u pozadini toga sto ti je ostalo ne isprano sjecas.
@istina o valentinu kako si glup. pa jel sve moras tjerati u nacionalizam, glupane. seljacino
Ovaj nametnuti katolički praznik slave samo izuzetno glupi muslimani. Neka kupuju besmislene poklone - potrebno je plaćati porez na vlastitu glupost! Neka je sretan sveti Valentin!
hahahah joj ovi komentari su stvarno komedija, svaki aludira na nacionalizam i vjeru.. ljudi su stvarno postali opasno bolesni
HOĆETE HOĆETE
Nema kakav kršćanski praznik bosanski muslimani neće prihvatit\' kao svoj.
VALENTINO Mnogi s pravom smatraju da je \"Dan zaljubljenih\" još jedna od zapadnjačkih komercijaliziranih napasti koja potiče iz SAD i Evrope . Valentin je bio kršćanski svećenik koji je živio u 3. stoljeću u Rimskom carstvu, te bio kažnjen smrću radi nepoštivanja carevog dekreta o zabrani sklapanja brakova, a Trifun je svećenik kojeg pravoslavci smatraju \"zaštitnikom ljubavi i djevojaka\" . \"Ko u ovu našu vjeru unese nešto što nije od nje, to je odbačeno.\" (hadis) . Valentinovo je tzv. \"Dan zaljubljenih\" i prilika da se na tezgama, nakon novogodišnjih i ostalih blagdanskih izdataka, ponovo kupi pokoja džidža \"Made in China\", plišani medo, ruža i sl. Svi izlozi su okićeni crvenom bojom, dućani su prepuni malim i velikim srcima (s nogama i bez nogu), plišanim hajvančićima telećeg pogleda, bombonijerama, čokoladicama.. itd. Vrijeme je da se istroše svi oni koji su zaljubljeni i da na tome zarade svi oni kojima pamet ide ispred srca. Poruka je - ljubav se mjeri onim što kupiš.