Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na TV-u kažu 100 uhapšenih na klixu 50... Isto ko za proteste, na klixu 150, na TV-u 250 a ono bilo 350 ljudi. Dajte malo naučite brojat, znamo da žurnalistiku završe samo najgori debili ali makar brojat znate? Ili ne?
Ja gledao po carsiji hapse one dilercice.. Sa 0,5 gr gandze u dzepu. Da Fahro narodu zamaze oci. Ko on nesto radi.. Jadni li ste.. Krupne ribe jos uvijek setaju gradom.
ja ovo nista ne priznajem dok ne vidim dodika covica i izetbegovica iza resetaka!!
Niko nikada ne odgovara ko dojavi Kelemendiju da bjezi,niko od politicara ne odgovara,bukvalno nizasto,niko od policajski komadanat ne odgovara za nastalu stetu posle paljenja demonstranat a koju policija nije htjela braniti,goruci problem provale u kuce i krada automobila se nekako sve zaobilazi,ovo je stvarno da se fol nesto radi.....
@007,Ma Laktasi su kao G.Maoca tamo nema pristupa ni sa zemlje ni iz zraka.Pravo drzava u drzavi,ali djetica Radoncica to izgleda ne zanima bas.
Ako je ovo tacno povlacim svoj kometar na jutrosnji post ovde se bas radi o kriminalu bravo za policiju.
a u dino piceriji sijede policajci mladi koji dilaju vijerovali ili ne
"50 osoba",a jes rodlo ovih godina
Fahro hvata one male ribice sto mu pokusavaju biti konkurencija, pa bolje da presjece odmah dok nije uhvatilo maha!
znaci sada, iste aktivnosti ali u drzavnom politickom vrhu!
Po Fahri on vise pohapsio nego sto popis pokazao