Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su vasa braca, ne znam zasto se bunite sto dolaze u federaciju? Nije lepo sebe nazivati muslimanom a ne pomoci bratu po veri u nevolji. Zar mi Srbi da vas ucimo moralu?
hahahahahhaha joj debila
sve sto ih budu vise smjestali i pravili centre sve ce ih vise dolaziti, nije rješenje gomilati ih u bih tako se pravi samo veći problem, vraćati ih u zemlje iz koje su došli, u srbiju, hrvatska i slovenija ih vraćaju u bih čak i one koji nisu ušli kroz bih, naša vlast je jadna i nesposobna
krenite od Baščaršije i u ovom momentu načete ih tamo bar 50ak...
Ocekujem osnivanje Bosanske Radikalne Stranke
http://bosnjaci.net/prilog.php?pid=41512
Halo ljudi, sve je regularno, Zvizdić potpisao Marakeški sporazum po kojem ek.migranti imaju pravo nesmetanog kretanja po federaciji
Kako je stoka nas biscane kritikovala kad smo rekli da imamo ogroman problem u gradu sa migrantima a gdje su sad da se oglase!? U Tuzli su isto govorili da smo fasisti i ksenofobi a sad kad i sami imaju problem, koji nije ni blizu onog sto Bihac ima, sad se ne javljaju.
Treba se to uvesti na podrucju cijele BiH, treba da im se obezbjede uslovi za zivot na odredjenim lokacijama, ali slobodno kretanje ljudi bez licnih dokumenata treba zabraniti.
hocu li moci sa prijateljima po limenku nularice na zmajevcu popiti
Reagovali 3 godine nakon pocetka krize I migranata. BRAVO!
Znaci neko ce radit svoj posao? Ne vjerujem
Viđu hin, majko! Sve sami doktori i inžinjeri. Ne znaš ko je vaspitaniji i pametniji. Govna pobjegla od rata, ostavili žene i djecu da se bore dok ovi kradu po Evropi. MARŠ NAPOLJE!
Kakao će i biti kada ih ekspresno deportujete za Bihać.
Al vam se j.e.be sto ta stoka hara kod u USK. Majke vam sprcin ...
Salji za Bihac talgo vozovima , magarac ko vrati
@Sodomm posalji mamu svoju stoko jedna. dodji u bihac pa vidi kakva je situacija sa par hiljada migranata. a vama vec par stotina preko glave
Nece biti okupljanja migranata a to znaci da ce ekspresno biti poslani u Krajinu.
@bosnavazda odličan koment...upravo to napisah.
@bosnavazda Pa naravno, ša će koji klinac ovdje ovako daleko od granice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)