Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gosp. tuzioci procesljajte malo koliko je clanova porodice doticni gospodin zaposlio po komunalnom i ostalim javnim preduzecima po uzoru na fadila (naravno bez konkursa)
HRVACICU LOPOVE!!!! Satro na sedzudu padas 5 puta na dan, za Islamsku zajednicu radis i tuzis posten narod, a ovamo se klepaju TUDJE nekretnine. IMA BOGA DA JE ZRNO GRASKA; MAJKU TI BALIJSKU!!!!!
ove sto se kriju iza selama i halala a harmlije su, dvostruko vise treba kazniti.
A GDJE SU TU NOTARI??? Preko notara se valjda nekretnine obrću, šta s njima. Ko biva oni čisti u ovoj priči?
pa dobro jbm mu majku nisu oni vršili upis... oni su " izdejstvovali" (ja riječi jbte)... gdje su ovi što su lovu uzeli za "dejstvovanje".... gdje je druga strana, ona državna, budžetska marva kojoj plata od moje grbače nije dosta... sve skupa u ćumez.... jbm vas i vaših vaših 17% za budžet i državu...
"Odakle ti care reci i gotova stvar prestat cu se ljutit ako uletim u tal znaci tvoj sal, tvoje boje i tvoj dres imas li ti sta para, budi mi danas The best imas li ti sta para, ako nemas onda rodi dijete gleda u salamu, ko da je heroin sijeci tacno tol'ko, svaki gram se broji salama, kruh, mlijeko i jedan bijeli Ronhill..."
Gdje su stručni saradnici Esada hoće li i njih pretrkeljati?
Vidi Ese i kožnjaka. Eso, jesi li čuo za riječ "SIKLUK". Sad ćeš imati vremena da je dobro analiziraš.
sve malo pajdo moj, sve malo. Da se znao zaustavit na vrijeme uzivao bi u zivotu. sad nek truhne u zatvoru. a djeci stembilj na celo za citav zivot
Kod nas u jednom malom gradu u ZE-DO kantonu predsjednik suda guzzi jednu advokaticu, sredjuje joj poslove i donosi rjesenja i presude u korist njenih stranaka koje nemaju veza sa zakonom. Ovo sam napisao i na prethodnom clanku vezanom za ovaj slucaj. Jedan od forumasa trazi ime grada. Necu ga reci javno, vjerujem da ce predsjednik suda i gospodja advokatica procitat ovo, shvatit da se radi o njima i uozbiljit se malo.
JA CU NAPISATI JAVNO KAKO SE ZOVE KURAVELA
Moj klix kako ce vas ovi svi oderat sa tuzbama za objave ovih slika....
FADIL UPRAVO SMIJENIO SVOG PREDSJEDNIKA KOMSIIJE ZA BOPRBU PROTIV KORUPCIJE ! A šoooo jel što se nije borio ??? MA JOK NEG ŠTO SE BORIO ! NA čelo tima za pljačku sarajevskog osiguranja vrijednog nekoliko stotina miliona KM godišnej dolazi LEGENDA FAris Gavrankapetanović. Sin maldig muslimana Mnoge enkretnine ima po DUBIJU jedino se tamo pokreće sa DRUGOM suprugom ( krivično djelo bigamija) , sa Sebijom će biti FANTASZTIČAN TIM sve će bolnice prevesti an simal i prihvatitovati.
NAPRAVIO JE 120 miliona KM duga UKC , srećom Sebija je uspjela za godinu uštedit 63 miliona tako do izbora 2018 će dug već biti NULA ! a firma će poslovat pozitivno jer neće IMATI NI JEDNOG LJEKARA pa ni pacijenta ! Samo SDA ostajku čimbenici da dijele plate. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=33108
zakljucaj i baci kljuc,....
Esade, nisko si mi pao....
Eeeee sad malo klavir valja svirat !!! Par dana, par sedmica...nebitno. Nek se i izvuku...al valja noćiti u centralnom.
E svaka čast ovoj nekadšnjoj pripravnici sa slike a sad već ADVOKATICI. Ponjela PELENE na ispitivanje ako se upiša od straha. UREDNA, kućni odgoj. Znakovito je i da se UGLEDNICI pokrivaju po glavi prilikom hapšenja a nisu se prije toga SKIDALI SA TV EKRANA ! :((