Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi teroriste i ekspresno izručiti u matičnu državu Siriju.
http://saff.ba/proglasili-su-me-teroristom-bez-ikakvog-dokaza-i-potpuno-nezakonito/#.VG3OmDSG_To
I pise se pravosuĐe.
http://saff.ba/proglasili-su-me-teroristom-bez-ikakvog-dokaza-i-potpuno-nezakonito/#.VG3OmDSG_To
Koji ste vi Bosnjaci glupani I jeste samo za viceva Bili jednom jedni muslimani sa velikim M
trebalo je ovo hapsit 89, 90. aa ne sad...kasno je ...
RAVNOGORSKI CETNICKI POKRET U ime svih nasih clanova zahvaljujemo se nasoj dragoj BH :) :) sto hapsi osobe podrezanih pantola I pustenih brada jer to je veoma opasno za sigurnost drzave I gradjana! :) :) :) vise informacija o pnsem pokreku koji propagira mir I suzivot mozete procitati na ovoj stranici! https://hamdocamo.wordpress.com/2014/05/03/ravnogorski-cetnicki-pokret-najveca-je-paravojna-formacija-u-evropi/
Primjer kako treba da se oblaci I postrojava...kada pogledam ovu sliku asocira me na mir, suzivot, sigurnost I ekonomski napredak... http://www.bosnjaci.net/foto/380_cetnicki_pokret11.jpg
InnAllahe me'asabirin. Allah je uistinu sa strpljivima! Strpite se braćo, poslije iskušenja dolazi slast. Ako nema pravde na ovom dunjaluku ima je kod Allaha dželleše'nuhu!
Koja farsa,Bosna salje vojnike da ratuju u Afghanistanu i Iraku za Ameriku a onda hapse ko ode da ratuje za Siriju ili Iraq ili IDIL. Kakva je RAZLIKA izmedju tih svih??? Vojnici koji ratuju za Ameriku su isto teroristi ko svi drugi ali eto ovim svijetom vladaju Masoni i Satanisti pa mogu da od toga naprave herojsko djelo. I jos naprave kampanju gdje se vojnici sto vrate slave kao heroji ili kao u Americi sto imaju "Support your troops".
Hebeš državu koja ima SIPU, hapsi i teroriše najbolje sinove, pripadnike armije BiH, uzorite građane, radnike i očeve. Ako su već htjeli da ih šta ispituju mogli su komotno poziv za saslušanje poslati, a ne one spodobe (inspektore i ftv novinare) slati da izvode kojekakve komične teatralne akcije, a sve četnik do četnika.
Nisu oni govna, govna su oni koji ih diskriminiraju, teroriziraju i vrijeđaju zbog brada i pantolica.
Sto li su ovi toliko strasni da mi je znat i kakav to oni zakon remete. Koga briga gdje ko ide da ratuje ili sta vec. U nas veca briga ovi sto idu negdje i prave probleme nego ovi kod nas sto nama prave probleme.
Cuj zar i to rade brezobraznici jedni
Trebamo mi muslimani sa velikim M nadogradit ponovo sebi kozice na cunama da se razlikujemo od ovih brezobraznika
jednomjesecni pritvor je najveca kazna koju bh pravosudze izrice.........
Od koga je, dobro je.
I pise se pravosuĐe.