Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinu treba pričati pa makar ona bila i gorka,
Hadis
...i prema Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Grckoj,, itd.
Problemi u Bosni su nastali onog trenutka kada su se Bošnjaci pravoslavci i Bošnjaci katolici počeli izjašnjavati kao Srbi i Hrvati,a kao takvi nisu voljeni niti u Srbiji,niti u Hrvatskoj.
@BrojJedan1 pogledajte kako je glasilo referendumsko pitanje
BOSNA SE BRANITI MORA, OD DUŠMANA I ZLOTVORA!
⚔BOSNA SE⚜BRANITI⚜MORA⚜OD⚜DUŠMANA⚜I⚜ZLOTVORA⚔
Ja bi ovo rijesio sa Srbima,damo im kompletnu gornju Bosnu oni nama Sandzak I to je to,ne vole oni nas,mi ih organski ne mozemo isto kao I ostatak drzava oko nas,lijepo to rijesimo i to je to
Svemu dodze kraj pa i njihovim teznjama...Bosne ima i Bosne ce biti...
@VelikaBH ima 28% Bosne
@inspekt ima je 100% i uvjek ce biti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imala teznje I jos ih ima. "Vuk Vuchich dlaku mijenja…"
Akademici, ima li nekih novih istraživanja na području kvantnih kompjutera, vještačke inteligencije ili mašinskog učenja?!
U Štrosmajerovoj su smješteni Svjetski Bošnjački kongres, Bošnjačka akademija nauka i umjetnosti i Bošnjačka nacionalna fondacija. Ima li veće vještačke inteligencije?
BANU=SANU, nema nacionalne i etničke historije, postoji samo historija. Sve ostalo su nacionalistička sr*nja koja uvijek završe sa krvavim ideologijama.