Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”Ocijenu”, ”raspodijelu”? Kojim ti jezikom govoris dragi/draga R.D?
Hajvan:))
Ma je li ovo moguće, koliko se Čović "slizao" s Dodikom ja sam pomislio da Hrvati puno više vole Srbe od nas Bošnjaka, kad ono u kantonima gdje su Hrvati većina Srbi nisu bili konstitutivni-jednakopravni s drugim narodima, ma šta mi kažeš, da se Bošnjaci bore za konstitutivnost i jednakopravnost Srba s drugim narodima te za ćirilicu i srpski jezik? Ovo dovoljno govori da su Bošnjaci za konstitutivnost i jednakopravnost svih naroda te sva prava na svakom pedlju ove zemlje.
Vole oni njih kad treba da vrše hegemonističku poltiiku, hrvati vole srbe kad im srbi trebaju a to je i recipročno uzvraćeno od strane srba, kad je BIH u pitanju oni imaju jedan ultimativni cilj a to je da se BIH uništi, konstitutivnost im pomaže u tome ali to smo mi Bošnjaci krivi jer smo prihvatili takav ustroj..
jadan je onaj ko se uopste ikada igdje osjeca ugrozenim.......to je njegova slabost....... ali svaka cast na potezu......za one slabice
Koja gomila gluposti. Znaci slabici su oni koje neko sistematski ugrozava, ugnjetava i sikanira. Da tebe neko onako sistematski siluje ti se onda ne bi osjecala ugrozenom vec bi to bio znak tvoje slabosti? Kada covjek pomisli da ne moze biti gore, onda procita ovakve imbecilne grozote.
Nije to greška , nego HDZ smišljeno nastavio NDH naslijeđe , Pavelićevo naslijeđe iz WWII !! Braćo Srbi , ne morate nam se zahvaljivati , pa i mi smo ljudi.
Znači definitivni i zvanični kraj ikakve šanse i pomisli o tzv Herceg Bosni. Збогом Хрватићи!
@Realno25 Treba u čast ovog dana samo na ćirilici xexexe #БоснаиХерцеговина