Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al hajd ti to baliji objasni (da mi oproste Bošnjaci, balije su bošnjački šljam i otpad koji ne vidi dalje od nosa) da oni troše i vrijeme i novc i energiju na uništenje BiH. Ma kakvi, njemu je bitno da popljuje Izetbegovića i njegovu ženu, da proziva zelene i naziva ih kojekakvim pogrdnim imenima itd kao da je to jedini problem BiH.
Prvo ti je Sebija balinka ako nisi znao, pa joj ti objasni.
Tog Izetbegovića i njegovu ženu treba razapeti! Zašto? Da bise manjina balijandera oko njih dovela pameti. Sve što je ova fina dama ispričala je apsolutna istina. Znamo tačno i kakva je je kampanja zadnjih deset godina i ko je za koga vodi, a vi SDA, bošnjački šljam - balijanderi, ni mukajet. Zato ćete biti među nama, Balijama, svedeni na statističku grešku! A to je već počelo. Ovi što ruše Bosnu su minorni u odnosu na ove što ruše iznutra - a to su balijanderi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
GASI: 1. EP HERCEG BOSNA 2. KLADIONIČARSKI LOBI 3. HAPSI DODIKA I ČOVIĆA BOSNA FOREVER !!!
@Čiko1911 Kojih drugih ?
@ajax1602 dodik nikad jaci a vi se natezete kako podjelit kantone...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li Bakir napokon lobirati nasim zlatnim kasikama i onom vrecom zlata. I jednu vrecu za naseg Bakira. Sjeme im se zatrlo dabogda kao sto i hoce. Babo potpisao kapitulaciju i priznao RS dok je raja ginula sina sakrio u trezor a glupi balija glasa za njega
Hajde jos samo da direktorica necega pokaze dokaze za svoje tvrdnje. Nego bacis kosku gladnome narodu dase svadja,ali sa bezbedne udaljenosti. Vrhunski bezobrazluk.
Trosili su i ranije pa opet nista nisu mogli. Zahebali su se kad su poslali 200000 izbjeglica u SAD pa im ti isti sad zavrcu pipu.
a bake dogovorio koaliciju sa hdz kao probosanskom strankom :)
Mosnjakinja ili mosanka???jad i bjeda turski
sirimo se: https://lokalni.vecernji.hr/zupanije/prva-ekodzamija-u-ovom-dijelu-europe-gradi-se-u-sisku-11756
Mosnjakinja ili mosanka???jad i bjeda turski
DZUMA NAMAZ ZA 10 MINUTA POZURITE BRACO ABDESTITESE OVO JE NAJVAZNIJI NAMAZ U HEFTI KO PROPUSTI 3 DZUME ZAREDOM IZLAZI IZ VJERE !
@BUZIMSDA hazahaha svrsim vas na damiju
Dugo vecu provalu nisam cuo
ANALITICARKE I KUJCA
Bosanka ili bosnjakinja ili kako vise :p
A šta će da bude kad laje na HDZ i SNSD
Kuriše li ovo iko? Ja se ložim na ove cvikerašice.
Nije kazala koliko SDA troši na nju
I što je najtužnije finansira ih Federacija BIH.