Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me podsjeti na scenu iz "tesne kože" https://www.youtube.com/watch?v=zGx8epoV9B4 , Dobro je tebi i ovako sve u zivotu imas lopino. Da te pitaju bi li ukinuo rs a da ti je plata manja za 50% ti bi rekao neka RS-a samo mi ne dirajte primanja. Boli tebe qurac za postojanje RS-a bitno je da ti i ovi ostali i u Federaciji i RS-u mlatite masnu lovu a narod u oba entiteta jedva sastavlja kraj s krajem. MRS STOKO SERE MI SE KAD VIDIM VASE FACE
...zar j ebilo očekivati da imperija koja je dala legitimitet rs-u sad apresudom poništi svoj dejtonski stav? ne razumijem kako ljudi ne razumiju da je usa mogla oteti kosovo od srbije, a "nije mogla" ukinuti rs i 95. jel malo ko nelogično?
Ne nastavlja. Genocidna je tvorevina.
Samo polako, RS ce dobiti presudu ko i njen bivsi ratni predsjednik (da mu ime ne pominjem).
ovaj naslov klixa kao poklon svim genocidašima
Ahmetovicu idi se poništi i tebe nam je pun kur@c
Pozdrav Bosno , zelim Karadziću dobro i dugo zdravlje dug zivot najmanje 39 godina . A Vučiću zabrana ulaska u BiH . I Dodik podrzava da se stanci ne miješaju u politiku BiH. Znači moze biti od danas samo bolje .
Republika Srpska je tu a vi samo možete kmečati ahahahahahahaha :)
nestace na isti nacin kako je i nastala djikane samo ce ovaj put druga krv teci ne bosnjacka
@pro et contra Samo naprijed lojavi. :) Ovaj put ćemo vas poslati kod braće u Anatoliju. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametan čovjek samo što ih je malo pa da kažu istinu narodu, tresla se gora, rodio se miš. RS je samostalna možda više nego što je bila idemo dalje.
haj nam objasni kako si ti to zakljucio boga ti
@pro et contra Ahmetovic je rekao da je Karadzic pobijedio MZ, on je morao biti zrtva stvaranja RS. Pametnom dosta.
SDA je u koaliciji sa Radovanovim SDSom. Srbin je predsjednik BiH. Samo pale narod da je presuda bitna. Uostalom, u njoj se pominju samo zlocini nad bosanskim muslimanima, nigdje ne pise nad Bosnjacima. To znaci da zlocina nad Bosnjacima nije ni bilo.
Republika Srpska ŽIVI i ŽIVJEĆE duže od tebe, mene i tvoje ušljive Bosne koja postoji samo na papiru.
kus pseto genocidno,kuuuus
Republika Srpska je napravljena na genocidu i kao takva ce biti ukinuta!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ti si vlast, vlast pokreće procese. Hajde ti odmah jednu apelaciju da se ne moze entitet zvati Republika srpska. Pa kad dobijes da se zove Federacija 2, guraj dalje da je ukines.
@svratnika Ja koliko znam Kacavenda je tvoj vjerski vođa. Pa ti pazi kud gu*icu okreces, mogao bi ti neki tvoj "nazadni" nazad uletit...cisto dobronamjeran savjet
Ahmetovic lopov bogati a koga briga sta ti mislis. Misljenje intelektualaca je bitno.