Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno buraz.
Ma samo guraj naprijed jarane, sta se imas pravdati SDA nacionalistima. Ko god moze, neka trazi sebi bolji zivot u Njemackoj ili bilo gdje, nego da radi za 500 maraka kod SDA robovlasnika.
Ovdje Nip koripcija vlada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli dođe Švabo Hans u BiH živjeti i rodi mu se sin Wolfgang i Wolfgang odraste u političara i uđe u Parlamentaru Skupštinu BiH i tamo kaže: "Nisam ja Mustafa-Marko-Milan, ja sam Wolfgang, uvijek ću biti Nijemac i radiću za interes Njemačke u ovom parlamentu."
braco napacena u njemackoj u nekim zgradama se desi da zivi po 30 porodica od kojih je svaka porijeklom iz neke druge drzave s nekom svojom vjerom, kulturom i obicajima i svako svakog postuje i zivi svoj zivot. vjerovatno je zbog toga njemacka 100 mil svijetlosnih godina ispred balkana
Von ganzen hartzen, viel gluck bruder.
Bih je trebala uci sa hrvatskom. Cisto zbog geopolozaja. Evropljani su radije prihvatili ovu nakaradnu granicu hrvatske prema bosni kao evropsku granicu nego prihvatili bosnu. Mi tad kad nismo usli u evropu necemo nikad.
Pa zar nema u Bundestagu NiP-a i SDA :)
Svaka čast Adisu, a pogotovo Jasmini! Kao dijete u ratu izgubila je desnu ruku, ali to je nije spriječilo da uspije. Imala sam čast da je upoznam. Predivna, mlada žena puna optimizma, bez imalo mržnje. Bravo Jasminai samo naprijed!
Cuj niko od politicara se nije javio... Pa ne zele oni boljitak ni drzavi ni narodu... Ako bilo bolje drzavi i narodu njih nigdje nebi bilo...
Ma hajde? Pa de ok moje vrati se u BiH I napravi to sto si tamo uspio. 'Aj da vidimo koliko bi napravio ovdje 🤣
ako je njihov SPD kao naš SDP crno se piše Njemačkoj i EU
Ovo je tek pocetak propadanja njemacke
Isti Forto kad je bio mlad, a sad je jad!
Nema čim stranci dolaze na vlast u Njemačkoj, Njemačka propada. Gotova priča. Motaj kablove gasi mješalicu!
Adise dovedi Nijemce u Bosnu nek vide stanje, nemoj da Slovenci i hrvati lažu
Cestitke Adisu. Znam ga iz 90-tih kad je bio mala beba njegovi roditelji su nam bili kucni prijatelji jedna fina i vrijedna porodica.
ko da ti se javi ova bagra od ljudi zapojasali pa misle popili politiku fuj političari bih
Može li ekskluzivno i drugi dio intervjua u kojem će objasniti kako i na koji način će pomagati BiH u Bundestagu. Siguran sam da u svojim predizbornim aktivnostima nije nigdje spomenuo BiH i na tome dobio glasove birača. Možeš nositi u srcu što god želiš ali pusti se šuplje patriJotske i posveti se onom zašto si dobio povjerenje. Fotelja je draga u Njemačkoj isto kao i ovdje.
Brat nas...ovdje bi bio zapazen jedino da pogodis poredak na kerovima u premieru. Hvala Allahu pa si rodjen tamo,mozes ti voljeti nas i od tamo....uzivaj i svu srecu ti zelim!!!