Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije j*banja nema kajanja. Samo mi nije jasno ko je vas uopce mogao zaokruziti na listi.
Ali zato pogani BPS-ovac Backovic ne povlaci zahtjev...sreca sto su Halilovici ispusili na izborima,nikad SDA nebi sljegla s'vlasti
Hahahahaahahaha... Kada je izašlo u javnost, promijenili priču. Ušlje, ušljive!!
Bravo za NB..pokazali su da su dosljedni i principijelni kada su u pitanju program i proncipi ove stranke...prvo pocisti u svojoj avliji...ovim sda metuzalemima nikad i nije bilo mjesto u NB...to je stranka čestite i poštene omladine.
Njih dvojica su završili sve ''edukacije'' i marifetluke unutar SDAa znate kako je balkanu tek gad te se stranka odrekne počneš pametovati, izmišljati toplu vodu i ići u druge stranke. ''To su sve uhljupi što majka ne rađa'' , u sva tri naroda, u oba entiteta u svim političkim strankama.
Ovo gore od onih Indijskih sapunica..
obraz dzon
treba podržat ljude što su napustili zlo zvano sda
Obraz ko opanak
Ma ovo je igra da se digne na nivo ko postena stranka nezavisni blok iskljucilaih zbog bjelog hljeba a gdje su pare koje su dobili za izbornu kampanju sve mafijasi
HA HA HA HA HA HA HA
Ja fakina kako spinuju. Ovim su otisli na politicko smetljiste
Ahmetovic, to je onaj sto je bio ministar sigurnosti pa nije htio da vrati laptop nakon mandata jer su mu ga bili "ukrali". Ministru sigurnosti!
Vidi faca odurnih nepismenih
Jarane nemeres i stisnut i prnut..sikter!
mrš pseto ...
hahahahaha...
Barem su povukli. I to je nesto