Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece jednom jedan znanac .... (Mesud Nalic, bh. pisac 1943.-2004.) "Cudna zemlja, ova Bosna i Hercegovina! Kad bih je kupovao, ni prebijenu paru za nju nebih dao, a kad bih je prodavao, nema tih para za koju bih je dao ..."
Ma nije problem nikakav... Bakir je davno dobio pare za pomoc... Samo se ne moze odvojiti od njih.
Ne branim Bakira, ali kave veze ima on sa ovim klizištem? Ti se uhvatio njega ko pijan plota! Naporan si više i sebi a ne samo nama.
Nema on veze nikakve sa klizistem, ali ima veze sa parama koje su namjenjene ugrozenim i nastradalim od poplava i klizista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ministarstvo sigurnosti djeluje samo ako nas svemirci napadnu za ostalo jebe im se.
sano Bog zna sta ce se desiti,ako Bog da da ode sve u helac nemate vi tu sta paziti situaciju,nego ljude povucite sa tog podrucja da barem ne bude ljudskih zrtava...