{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Agencija za statistiku BiH: Popisni materijal u štampi

S
7.8.2013. u 17:03
1
8
Agencija za statistiku BiH: Popisni materijal u štampi
1
Agencija za statistiku BiH: Popisni materijal u štampi
Foto: Ilustracija
Dio popisnog materijala za predstojeći Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH se već nalazi u štampi, saopšteno je iz Agencije za statistiku BiH.
Popisni materijali koji se već štampaju su popisnica za osobe (P1), upitnik za stan i domaćinstvo (P2), kontrolni obrazac (P3), metodologija za pripremu, organizovanje i provođenje popisa, uputstvo za popisivače i opštinske ili gradske instruktore i uputstvo koje se odnosi na osobe koje izdržavaju kazne u zatvorima i kazneno-popravnim ustanovama.

U pripremi za štampu su uputstva za popisivanje osoba u vojnim objektima i diplomatsko-konzularnim predstavništvima BiH u inostranstvu i članova njihovih porodica, te materijali za postpopisnu anketu - kontrolni popis.

U Metodologiji se nalaze sva neophodna metodološka objašnjenja koja se odnose na cilj, jedinice popisa (osobu, domaćinstvo, stan) i njihova obilježja.

Agencija za statistiku je u saradnji sa entitetskim zavodima za statistiku pripremila i druge materijale za stručno-metodološko osposobljavanje instruktora i popisivača za rad na terenu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: