Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj eksperata sad za sigurnost dječijih igrališta. Ako se ko vodio kakvom ekspertizom lako je dokazo da u Sarajevu nema sigurnih mjesta za djecu i odrale uopšte. Od kuće do škole i nadalje. Grad opasnog življenja.
Jeste sigurno. Ali neko bi trebao u zatvor zbog smrti mladica, a tacno imenom i prezimenom , se zna i ko. Ovo je razvodnjavanje, kao niko nije kriv. Pa jastaj ali sad je pitanje hoce li doci odgovornih...
"Agencija za nadzor nad tržištem: Nijedno igralište u KS nije sigurno za djecu"....pretjerivate totalno...svi smo mi bili djeca kad se ja sjetim svog igrališta nakon rata haos...stvarno mi je žao djeteta....ali kad kucne tvoj čas....gotovo je...od Boga je..
Tragedija koja se desila na igralištu na Dobrijni je zvanično okarakterisana kao "nesretan slučaj".....nisam član niti jedne partije ili stranke nisam internet vojnik.....samo kažem da malog Saliha (du mu dragi Allah dž.š podari lijepi džente) i njegovu pordicu treba ostaviti na miru! Neki nažalost vide ovakve stvari kao priliku za ličnnu promociju,a to je JADNO!
Denis Mrnjavac,Amar Mistrić(Žrtve nasilnika) itd ,....rahmetli Hana,pokojna Jelena.....(žrtve saobraćajnih nesreća bolje reći žrtve kauboja)...Pomodorino JU Djeca Sarajeva (slučaji trovanja).... ma ne znaš više šta nijedan segment života u SA nije siguran od ulice stadiona javnog saobraćaja,taxija,kafića....u ovom gradu je jedno sigurno a to je da ništa nije sigurno i to je to...
Nikad nije ni bilo sigurno, od kad je Balkana.
ha ha ha čuj ni jedno igralište u Sarajevu nije sigurno za djecu. Hajde neka mi neki pametnjaković odgovori šta i za koga ima sigurno u ovoj vukojebini osim što su nam političari zaštićeni kao medvjedi (tjelohraniteljima, bedemima, kamerama i čime sve ne. Najbolnije je to što su zaštićeni imunitetom. I ovo poslednje mi izaziva smijeh. Koliko kradete i lažete ovu sirotinju desetljećima niko vas neće spasiti muka, vaših ličnih ili vaših najdražih. Ako nkišta to vam od srca želim.
kad javni sektor bankrotira i poljine izgore mozemo poceti novi zivot...
Lijepo da saznadosmo ko im ingerenciju da nešto kaže i o igralištima, inače po njihovom imenu nikad ne bismo znali. Samo molim drugi put da se oglase prije nego što neko pogine.
I sta sad? Uzeti kredite od MMF pod izgovorom da ce praviti sigurna igralista ili otici u Kuvait da im udijele nesto para?
U svemu ovome ima i onih koji toliko brinu o Opcini i stanovnicima. Npr i SDP, Nasa Stranka,Boss i svi ostali koji brinu o svima nama (nedo Bog nikom),oni tuze i lincuju.Molim vas kad vam je toliko stalo do nas gradjana kako PRIJE NISTE VIDJELI PROBLEM IGRALISTA I GDJE SE IGRAJU NASA DJECA?Eto vi ste FINI vama je covjek na prvom mjestu a ne fotelja.Hajte malo trznite se,ova hajka samo njihovim ... pase jer nista drugo ne znaju osim koristiti nas marionete.Fuj ni dijete vam nije svetinja!!
Mamicu vam politicku Bakiru Covicu Dodiku Jebo vas musliman, srbin, i hrvat
a ostali? zar i ovde diskriminacija
Imena naroda se pisu velikim slovom. Da bi dobio lajkove barem skontaj da su muslimani pripadnici Islama a Hrvati i Srbi narodi. Jebli te i Bake i Cova i Dodo...
Odgovornost je kolektivna ali kolektiv nam se raspao. Koliko smo propali da nas izbjeglice obilaze, koliko god im je loše bilo tamo odakle su pobjegli ovuda neće ni da prođu na putu za Njemačku.
Kakav smo mi narod...Ok eto zakljuceno da nijedno igraliste nije sigurno za djecu,znaci problem na cijelom Kantonu..A hajde sad ruku na srce,koliko roditelja djecu prati i odgaja kako su nekad generacije nasih roditelja???Bila sam svjedok da od 20 porodica 2 na isti daje maksimalnu paznju.U skoli su krivi profesori,na ulici raja,komsija sto djeca postaju naopaka.Pogledajte slike dva djecaka na Mojmilu koja danas SJEDE NA PRECKI GOLA!!Desila se tragedija,svi smo suze pustili,SAD RODITELJI EDUKUJTE DJECU KOJA NISU NAUCILA NISTA IZ POGIBIJE SALIHA jer ste zato i tu!
kakvo preseravanje, na kakvim sam ja igralištima odrastao, igrao fudbal na 30 metara od bivših prvih ratnih linija, pa nikom ništa nije bilo...sami pravili i šili fudbalske lopte od više dijelova drugih...ova današnja djeca su nesposobna, razmažena, ne znaju se igrati samo daj ekrana, mobitela, igrališta uvijek prazna
Sasvim normalno jer danasnja dijeca nemaju ni malo kucnog odgoja Mi dok smo odrastali na tim igralistima redovono smo nesto popravljali, cistili, ocrtavali, skupljali smece i nikad, ali nikad nismo kvarili mreze, ograde, golove
Dokle bolan više ujeo vuk magarca?! Sad znam, dok je god magaraca...
Mi se na livadi igrali i nista nam nije falilo, sad djeca u ogradjenom igralistu nisu sigurna. Stizu nam generacije invalida.
...prije svega, držav anije sigurna za djecu. a i odrasli se jedva snalaze.
u titino doba i igraliste je imalo standarde danas sve sto rade nekvalitetno
Jedan je Tito
Samo su sjećanja na Tita mnogobrojna, svakim danom sve ih je više.