Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stidim se sto je dodik Bosanac
sreca pa se u svijetu ne pretstavlja tako... ne znam sto se ljudi zale kad cuju da se genocidashi pretstavljaju kao srbi.. da ne bi trebao ukaljat nas bosnjake mozda??
@mandrako Dodik je Bošnjak, Pravoslavne vjeroispovjesti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da mi je živjeti u zemlji lijepoj kao BiH a gdje pokvareni političari završavaju kao Strache...pa makar se i naš predsjednik zvao Kurtz!
Mile sada razjuri sve svoje savjetnike! Pojma ti oni nemaju sa životom, sem sa Viskijem i Brljom- kako ko!
Otiso jednom Mile u Austiju i zasro😂
Zamisli da ovdje u Bosni političari daju ostavke ovako, nakon što mediji otkriju njihove lopovluke? Pa kad se sjetim 60-min. ili danas nekoliko poštenih istraživačkih novinara...mi bi bili ajd ne Švicarska ali barem negdje oko Belgije koliko imamo božjih darova. Jedino nam nedostaje morala i poštenja "od vrha glave pa prema repu" :-(
Dobar ide sa dobrim, loš ide sa lošim, pokvareni ide sa pokvarenim, Dodik ide sa Straheom.
Dodo,Dodo vidiš šta se u Evropi radi sa fašistima.Dolazi red i na tebe.
Gotov mu je ovaj klosar iz AUSTRIJE jer mu ga je mile zavuko po BOSANSKI. SRBIN. HHHAAA
POPUSIGA OVAJ DODIKOV JARAN A I USKORO CE I MILORAD
da nije Kurca, jos bi bio u vlasti...
Dodik srusio vladu Austrije.... oooo Dodo sto si toliko smrko nije kokain za tebe.
Fašisti
i šta sad milorade.čovjek izgubi ugled i poso radi tebe.gdje ti upetljaš svoje prste...daj i ti ostavku mile.bio bi red.tako se to i radi.
Hahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahaha..
E, Mile, Mile! Opet si se uhvatio sa suhu granu i naravno obrukao kao niko tvoj! Jadni su oni koji te izabraše.
Onako kako ga je i dobio. Money money moneeeeey
Eto za kakve ljude i ideale nasa djeca ginu