Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kolika buka za nesto sto je vrlo prosto.Smjenis ga i skines sa platne liste.U cemu je problem??? U Njemackoj sklone predsjednika drzave jer je uzeo povojniji kredit i jer mu je zena nosila dzabne krpice.Ne vidim problem ministre!!!!! Necekate toliko kada treba strovaliti firmu i otpustiti obicne radnike.
Djuro ne bi bilo ne zakonito da je tako i dan nezavisnosti BiH proslavio!!!
100% si u pravu!!! ja bih licno sve to satjero u 4 zida, pa sine izvoli!ako ti se slavi i glorifikuje sotona,samo ti izvoli,al mojne to javno i transparentno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj da podnese ostavku, ne postoji taj izraz kad su u pitanju nasi pokvareni politicari, a ove sto velicaju genocidnu tvorevinu a na jaslama su drzave BiH odmah po kratkom postupku skinuti sa funkcija i uskratiti sva prava da predstavljaju drzavu BiH u svijetu.
Pa hajde skini mame ti se nayebem poturčene!!!
kalesija nije problem u tome sto je to slavio, vec sto je na taj nacin kao predstavnik jedinstvene drzave (znaci svih naroda) javno slavio i prezentirao kao nesto drzavno!!! svakom njegovo ali u 4 zida!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
PRIPADNICI TIH TERORISTICKO-PEDOFILSKIH ORGANIZACIJA IZ SJEV.AMERIKE MOG OD ZLATKA DA TRAZE SAMO TO DA IM OMOGUCI BESPLATNO PUSENJE PRAVOSLAVNE TEKI SRBENDAMA PECANCU I AVRAMOVICU.
Nevjerovatno je da presjedavajuci predsjednistva Radmanovic izjavi gdje brani ove fasiste koji velicaju ratne zlocince a samim tim negira drzavu BiH! Treba se naci i nacin kako da nam na funkcije drzave sjede oni koji velicaju fasizam! Pod hitno bi trebalo sve ove smjenuti i dovesti ljude koji ce se boriti za ovu drzavu, a ne protiv nje..
stvarno nevjerovatno....pod hitno se treba odcjepiti od republike srpske :)
Nemojte tako. Radmanović je provjereni prijatelj Bosne i Hercegovine.
E baš su pametni ovi koji daju negativne ocjene, a ne primijete cinizam...
Onaj ko brani fasiste i sam je fasista. Velicanje ratnih zlocinaca Radovana Karadzica, Mladica i ostalih, to velicanja genocidne tvorevine RS i negiranja genocida u BiH i negiranje same drzave BiH jeste fasizam i nacionalizam koji nas unistava. Predsjednistvo BiH odnosno Radmanovic brani fasizam, i sam je fasista!
Bravo Klix! Sviđa mi se vaš naziv genocidne tvorevine: bh entitet RS. Više nego ispravno. Eh kad bi samo mogli još dodati: genocidom stvoreni entitet RS, to bi bilo super. A sve druge novine, portali i TV, neka se ogledaju na vas a ne da uvijek govore Republika Srpska i s time potvrđuju postojanje te genocidne tvorevine.
Sve koji narušavaju ugled države od koje rado uzimaju enormno visoke plate, treba po kratkom postupku otpustiti i u dosije crvenim slovima napisati ZABRANJEN RAD U INSTITUCIJAMA BiH! Pećanca, Avramovića, Radmanovića i sve druge koji ih podržavaju, pa neka onda laju i šire četničke laži i mržnju!
oces da ti nadjemo i neke druge srbe da bi ti i bosnjaci bili zadovoljni ? :)))))
Koje Srbe? Otkud Srbi u Bosni? Odakle su došli? Iz Lazarevca, Čačka, Požarevca, Niša?! U Bosni žive pravoslavci koje su Turci doveli iz Vlaške. U mom rodnom mjestu se tačno znalo ko je doselio iz Srbije ili Srema recimo, da živi u Bosni, ali to je bilo svega nekoliko ljudi. Ovi koji danas sebe zovu Srbima nemaju nikakve veze sa Srbijom. Pogledajte se u ogledalo, vi ste crni ko ćumur, a Srbi su slovenski narod - a svi Sloveni su plavi, svijetle puti i plavih očiju, ne kao ovi što su ih doveli iz Vlaške i koji su se pomiješali sa Turcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
aaaahihihihihihhihii...ma kad ste poceli smjenjivati,smijenite i radmanovica :)))))
lako na pandurevicku...nekako mi krhka i njezna...sto ne udare ma majkicku...razbucala bi ih ko pas mastan dzak :))))))
Hajde zlaja, ne sakrivaj se iza predsjedništva, nego reaguj kako treba. Smjeni pečinca. A vi iz tužilaštva-tako nepotkupljeni i nekorumpirani- ima zakon za poticanje medzunarodne mržnje, šta se čeka? Sve go vlah.
Mamicu im četničku, a primaju platu preko moje grbače i sviju nas koji plačamo poreze
bice smijene al u k``urcu
Psi laju na karavane, a karavani prolaze...
...dodajem i Radmanovića na listu za smjenu. (prekršaj Ustava Bosne i Hercegovine)