Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo avione sa preko 45 putnika da ne upadaju na sarajevski aerodrom tacnije na poligon za vjezbu. Hvala
e koga ovi budu spasavali gotov je
Dobro je pa se vi niste ozlijedili kako ste poletili prema toj vatrici da je ugasi te,
a jesul uspjeli naci crne kutije
Jel kad koja vjezba bila neuspjesna?
Koja vjezba za pad aviona kad vecinom niko ne prezivi
Pa jeli ista slijece tu vise?
e moj seljak...
Gdje su vam pincete da sakupljate poginule
Pa u kaminu više vatre
Znaci ako hoces postati pilot, odes i polozis za bus haha
Oni zagađuju okoliš, a meni hoće da poskupe registraciju.
Koje spašavanje putnika iz srušenog aviona :( to može biti skupljanje ostataka putnika,,,,,, možda ako se avion srušio s točkova prilikom ukrcaja
Jesu li koga spasili ili su svi DOWN! xD
Naslov u Dnevnom avazu, Sarajevo: Vatra i dim nad aerodromom, čuju se sirene vatrogasnih kola i hitne pomoći (FOTO), a iznad tog neprimjetnim malim slovima piše "pokazna vježba" I onda se čudite što je stanovništvo nadrkano i nervozna, na svakom koraku ga prepadaju i šire strah. Pojedini novinari su umobolesnici.
Mama daj mi ono moje!!!
Dobro vam je sad za vjezbanje i da ovim vatrama koliko toliko korov spaljujete posto je BIH - AIRLINES politickim neznanjem unisten.Mozete i onim Vlasicbkim ovcarima dozvoliti napasanje ovaca posto on vise svoje svrhe nejma
Vjezba haha, sta im je receno, jel bilo ovo vam je ko bajagi avion boing 737 sa 45 putnika, ili zamislite da je ovo avion boing 737 sa 45 putnika haha.
Imal poginuli
nemojte majke vam