Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta onda stranka ceka sa smjenom doticnog generala koji sramoti sve istinske gradjane ove drzave. Valjda hocete da totalno izgubite povjerenje koje su vam glasaci ukazali i da postanete proslost na politickoj sceni. Svaka javna licnost mora da snosi odgovornost i posljedice svojih postupaka
Smijenice ga moj rac'ku!Velika je privilegija u ovako jadnoj zemlji obnasati vlast i raditi u javnom sektoru da bi se igralo patriota.
sifet pakas
Za sve one koji neznaju jer vjerovatno nisu bili u nekoj politickoj partiji da znaju da nikad niko samostalno nedonosi neke odluke bez znanja predsjednika stranke ili predjednika kantonalnog odbora ili opcinskog ako je opcina u pitanju. znaci izvrsavas odluku onog nadređenog tako da niko neradi nista niti smije po vlastitom ubjeđenju.svi ovi sto su glasali ili bili protiv izvrsavali su odluke onako kako su im nadređeni to odredili i kazali.
Svima puna usta svega, osim posla. Nek si naružio Sifeta i nek si pohvalio Zaima jer ja sad mirne duše mogu u krevetu leći znajući da imam tebe da me čuvaš. Imal ko da mi više može objasniti ko valja ko ne valja. Jedan general, drugi general, treći general, svima puna usta Bosne a onda ko pi*ke sto bi ovaj rekao jedni drugima za vrat skacu prvom prilikom. Sramota od vojnih lica koji kao kakve babe kriješte okolo, umjesto da disciplinovano i odgovorno rade svoj posao. Fuj!
To ti je prijatelju isto kao kad daš djetetu čokoladicu,da bi mu skrenuo pažnju od stvarnog problema plača i sise, ta djeca smo mi građani.
Jah eto, Sifet je glasao za poplašenog jer mu je punica tako naredila?
Proda bakir i goraždanske heroje...
Babo mu je prodavao u ratu, ovo što je preostalo Žuti će prodati ili je već u miru! Sjeme im se zatrlo! Mostar glavni grad Federacije! FUJ; FUJ!
borba se nastavlja u sesnaestercu, ovaj mu saplece nogu,...iiiii...loptta ode uu qqq....out..
Opet demagogija. Sad lafo svi protiv njega a lik jos clan njihove stranke i sve normala. Pustite suplju i kazite kako jeste, da ste ista govna kao SDA, SDP, i HDZ kada treba sacuvati fotelje.
"Odlazak Zaima Imamovića nije bio ništa drugo nego način da se poljulja samopouzdanje branilaca Goražda" u sridu
General đikan.
sifet podzic je izdajica svog naroda glasao za cetnika poplasena a taj bi mu sutra da pocne rat glavu sa ramena skinuo podzic je prodana dusa.
Metle u ruke i u komunalno! 🇷🇸
Da gospodine Adžem isuviše generala i drugih oficira je bilo u Sarajevu ali iz tog Vašeg i Našeg Goražda tako da tu kritiku usmjerite njima,a oni su vješto izbjegavali da idu da brane Goražde pa je tako Rogoj i pao. Zaima Imamovića nemojte porediti ni sa kim jer on je zaslužio MALO VIŠE poštovanja,a ne da mu se HEROJSKO ime provlači po portalima. Izađite za govornicu i to recite u Parlamentu Federacije BiH,a ne na portalu tako da ona karakterna osobina o kojoj govorite se može vratiti kao bumerang.
Čovjek koji je bio ministar obrazovanja, nauke, kulture, sporta i mladih (!?) nekog kantona javno izgovara: "Prodali su nas saborci te Bošnjačke “pi**e” jer biti “pi**a” znači imati lošu karakternu osobinu, biti lažov i izdajnik"... ?!? Mislim zaista.. treba nam restart, jer ovo sve ništa ne valja.. Neko ko se ovako izražava u javnosti, je bio zadužen za kulturu, obrazovanje, nauku, sport i mlade??? Smijurija i tragedija u isto vrijeme.........
Ma nemoj? Kultura je nebitna je l' da? To je to.. to je ta pamet, zbog koje plivamo u kaljuži i sivilu... Hvala što potvrdi moje riječi. I Ćiro nikada nije bio ministar obrazovanja, nego fudbaler, običan fudbaler, kojeg baš zbog njegovog lajanja već dugo niko ne poštuje ni sekunde, nego mu se svi smiju kao pajacu.
... da se ne ponavljam... kultura i tako to... Složiti se izgleda ne možemo.
Nisi ni ti Oskare nista manji "pozer" od tih sa Ray Ban nacalama. I u politiku si otisao zbog ega a ne zato sto zelis da nekome pomognes. Eto ti ces sada valjda kao stititi Bosnjake.
Dževade Adžeme, očigledno da ti je nešto jako zasmetalo pa si istupio i počeo govoriti kao čovjek a ne kao guzna muha. Sifet Podžić je čovjek čije ime ne treba spominjati ili se pomjeriti s mjesta kada spomeneš njegovo ime. Svejedno da li govoriš iz srca ili iz interesa čestitam ti jer je tvoja izjava neuobičajena. Uobičajeno je govoriti: tako je, slažem se, u pravu ste ...
"Prodali su nas saborci te Bošnjačke “pi**e” jer biti “pi**a” znači imati lošu karakternu osobinu, biti lažov i izdajnik", Potpisujem i u potpunosti podržavam pisca ovih redova. LP