Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 5000 padam u iskušenje da sam sebe prijavim hahaha
@thea advokati brane, ne sude
@thea Advokatica presudila?????
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zna gospođa vrlo dobro ko stoji iza tog napada, ali nema dokaze. A za dokaze će se morati malo više isprsiti od tih 5 hiljada.
Taman mi je dug banki 5000 km
Samo nek mi advokatu ne traze pravdu. Kod njih su pravo i pravda dva razlicita pojma.
Najveci paradox jedne drzave je pravni sistem. Nametnuti su ti zakoni, trebaju biti dostupni svima... no, najvise se placa pravda...
Ko doprinese rasvjetljavanju ovog događaja i otkrije počinioce ili saizvršioce te dokaže o izvršenju ovog djela i dovede do procesuiranja slučaja pred sudom dobit će nagradu u iznosu od 5.000 KM. pa jarane, hoćeš li još i da ga izdržavam u zatvoru narednih pet godina ili šta.... za tako malo para imaš malo previše zahtjeva....
Nisi se oznojila za tih 5000 KM a očito kao i ostali advokati nisi sigurno ni izdala PDV račun kad si ih "zaradila"..
Neko medju mnogima koje si strpala na robiju ti je samo djelic toga naplatio!
prvo daj 5000
90% advokata su govna od ljudi, zadnji sljam koji radi za onog ko vise da. U toku predmeta se mijenja strana, igraju se duple igre i sl. pa samo zamislite koliko je ova zuluma ucinila da nudi nagradu za "dokaze" Ova vise ni sebi ne vjeruje.
Zna ona dobro kome je stala na zulj, kod nekoga joj je prolazilo i pravila levate, dok nije srela ovog baju. Samo nek malo razmisli glavom koga je zeznula, cudo meni neko ne polomi kosti lica tek onako, mozda sto mu nisam simpatican.
Za 5000 padam u iskušenje da sam sebe prijavim hahaha
smaras sa kopiranjem komentara
Advokati i notari su vnago i nuzno zlo.
@lilaaa volio bih da znam kojeg da radi za interes svog klijenta
@lilaaa ti si advokat ko sto sam i ja Bill Gates
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad će je neko napasti da joj uzme tih 5000KM :)
Kad ti sama ne znas ko je?! Kao cemo mi znati ?
Ma nisi onako bezveze prebijena vjerovatno si nesto zeznula e sad neka malo ;)
Ma ti si sama kriva za to ne brini nisi onako prbijena