Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko će braniti ubicu njihove kolegice?
OVA VLAST AKO IMA IMALO PAMETI ADVOKATIMA OPALITI POREZE KAO U AMERICI, BOGATI SU PREBOGATI, NE ZNAJU ŠTA ĆE OD PARA KOJE UZIMAJU OD JADNE SIROTINJE. DA LI STE IKADA NEKOME DALI RAČUN ZA NAPLAĆENI NOVAC, PRAVI, ISTINSKI RAČUN. LOPOVI JEDNI, GOTOVANI. GORI STE VI OD ALKAPONEA. SVE VI ZAJEDNO RADITE ZA TAJKUNIMA, VI NJIH SAVJETUJETE A LOVU ZGRĆETE, VLAST DA JE KAO ŠTO NIJE DIGLA BI VAM POREZE DO NEBA. KOLIKO ZARAĐUJEETE PLATITE SEBI ČUVARE, MALO VAM JE ŠTO SU VAM POREZI SMJEŠNI, JOŠ NA TERET DRŽAVE DA VAS NEKO ČUVA KAKO BI VI OTIMALI LOVU. MENE NIKO NIJE IMAO DA ČUVA KADA ME NA ŠALTERU U DRŽAVNOJ FIRMI NAPAO ČOVJEK I IZVADIO PIŠTOLJ. DO GROBA ĆU NOSITI TU TRAUMU, ALI NEMA NIKO DA ME ČUVA A ETO ADVOKATIMA TREBA, NABIJEM VAS SVE REDOM GLADNE.
A kada ce vas poceti kaznjavati za prevare i otimacinu?
Nisam mogao vjerovati šta poričitah. Advokati traže veću kaznu za nekoga ????? Počinioca ovog ubistva sutra da uhvate, svaki će ovaj advokat tvrditi da je nevin. Pored policije, tužilaca i sudija i advokati su ti koji su zaslužni za ovu situaciju.
Ovo sto advokati traze je apsolutno na mjestu. U cijelom pravosudnom sistemu jedino oni nesto zapravo i rade. Ko bi se inace borio za obicne ljude kad ih sistem za*ebe. A sto i advokata ima svakakvih, to je vec nesto drugo.
Nisu advokati narodni tribuni, niti se bore za ljude, već za svoju debelu advokatsku nagradu i tarifu... Vrlo visoku i precjenjenu... Mnogi su nezajažljive gulikože, igraju na sve strane, znaju neprincipijelno i na štetu svoje stranke "sarađivati" sa protivnom stranom.... Nemao niko sa njima posla...
A dobro orion svaka profesija se moze gledati sa vise strana, i advokata ima svakakvih, ali isto tako su tu za neuki narod koji u 90% steta, nesreca ili poslovnih odnosa nema pojma sta im pripada. A sta rade sudije, a da ne kazem tuzioci koji su glavni razlog sto je vecina kriminalaca slobodna... jer ne znaju raditi svoj posao. Opet kazem, ima i advokata svakakvih, ali u pravosudnom sistemu koji je sam po sebi koma, jedina su karika koja nesto i radi za narod. Pa s toga bar mogu imati isti status kao sudija ili tuzitelj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
advokati lopovi prevaranti
da necete po jednu policijsku kucicu sa pilicajcem ispred vasih domova
Želimo i mi, običan narod, status običnog naroda. Ali neeee... imamo status stoke za odstrijel onima koje vi tako pomno branite. Nije ni čudo što vas ojađeni majke, očevi, porodice žrtava kojekakvih kriminalaca ne podnose.
Da sudovi i tužilaštva rade svoj posao kako treba, ne bi bilo ni napada na vas. Dok oni puštaju kojekakve psihopate, nije niko siguran koliko i vi.
Mjera
ADVOKATI I DOKTORI=GOVNA
Govna bez kojih se ne moze ;)
SUDIJE, TUŽIOVI, ADVOKATI-OBEZBIJEDITE SE VI. NARODU NEKA BUDE KAO I DO SADA, NEKA NA NAS PUCAJU, KRADU NAS, NAPADA KAKO KO I GDJE STIĆE TAKO DA VI IMATE POSLA, DA MOŽETE ZARAĐIVATI. NE DAO BOG ZATRAŽITI ŠTA U IME NARODA, DA SE NAPRAVE DRASTIČNE PROMJENE ZA BOLJE USLOVE ŽIVOTA I SIGURNOSTI ZA SVE NAS, NE NIPOŠTO, KAKO BI ONDA ZARAĐIVALI, BOŽE MOLIM TI SE DA IM, PROKLETO GLADNIM, SVE PUSTO OSTANE.
pu mater vam platite onima koje branite da vas čuvaju zbog vas i jeste ovako stanje.
Sta je sad prpa a kad uzimate pare nemoze vam niko nista,boje se samo oni koji su krivi za nesto.Recite s kime ste petljali,kome ste pare uzeli,koga ste za*** i koga se bojite tek vam onda moze neko pomoci...
Ista se govna, hem advokati, hem tuzioci ostali. Sve popaliti redom
ante mostar
lako ga je prepoznat,bijelac je
Nigdje ja nisam rekao da mrzim crnce, ja samo ne mogu organski ove nase crnce. muslimane. I dajte me malo popustite vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)