Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio ga je otac od Alise Mutap, zato je ona i dobila "amneziju", svi to vec znaju
Podrska porodici Memic
maloprije gledam na tv izjavu oca ubijenog momka...kaze da vec ima dokaze ko je kome dao novac...dokaz da mu je sin ubijen od udarca drvenim predmetom...i jos dokaza koji jos nece iznijeti pred javnost...a da je ubica na slobodi...
Ujeo vuk magarca i nista se nece rijesiti,kao i do sada.Nazalost...
privatna tuzba protiv alise mutap sve ce se rijesiti
Milsim da je problem nerješiv. Tu bandu iz tužialštva treba rastjerati. Ovako nadležni su sa vođenje istrage, a ako porodica ubijenog ima neka saznanja neka privatno tuži ubice i policajce koji ometali istragu ali i komepletno tužilaštvo radi totalne korupcije i nesposobnosti !
ubica je sin od vlasnika hotela Hollywood!
@sole2mio Ilidžanski kompleks Termalne rivijere prema izvorima bliskim portalu eKapija.ba je kupio Saljo Mrkulić, vlasnik Hotela Hollywood Ilidža - Mrkulić Company d.o.o. Sarajevo za 30 miliona KM. Prema informacijama portala osim Mrkulića vlasnički udio u Termalnoj rivijeri navodno ima i Senaid Memić, načelnik Općine Ilidža. Mrkuljici su inače zemljaci poznatog političara i industrijalca opijata Fahrudina RAdončića.