Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je da 25. maj nije dan žalosti na nivou države, ili barem u Federaciji. Makar toliko su ova djeca zaslužila.
Ko god ostavi dislajk na ovaj komentar je mentalno poremećena osoba kojoj je mjesto iza rešetaka, bilo psihijatrijske ustanove, ili zatvora.
prokleti srpski katili i njihova pokoljenja ko halali i oprosti nemo nikad mira
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad zaboravit nikad oprostit
👍
ČUJ,čuje se granata kad leti pa nije to dvokrilac iz partizanske eskadrile na otvorenom prostoru vjerovatno uspijete leći na zemlju tik pred njen pad, tamo gdje je pala granata sa Ozrena na kapiji je to nemoguće da bi se neko uspio sklonuti od nje, druga stvar koja mi je zapela za oko kod komentatora a zašto su izlazili u vrijeme rata pa armada takozvane VRS nije nigdje dobila bitku protiv vojske samo protiv nenaoružanog civilnog stanovništva
Znam licno covjeka nije sav svoj nazalost
i djeca tih zlikovaca rade po tuzlanskim kafićima samo da bi kahvedjije bolje prošle,a tuzlanska djeca nek hodaju
vi njih pa oni vas a u stvari budale ste i jedni i drugi sta je ovo nama trebalo prisjecamo se najvecih glupossti i bezcasca
Kad je rat moraš se čuvati, ako misliš preživiti. Mozak ti i pored loše hrane i uslova u kojima živiš, mora raditi 200 na sat. Uz to moraš imati i sreće i uz Božiju pomoć da ostaneš živ. Ako neko misli da je u ratu vrijeme za šetnje i korza onda se grdno vara.
Ma šalio sam se. Rat je divna stvar, dobro se jede, ima struje, vode, grijanje i Internet i u rovovima. Izlasci, šetnje, provod, ljetovanja. Ljepota.
Kapija,Markale, Bosko i Amira...
...su zlocini i masakri koje su pocinili srbi
Pozdrav Ikina....
nije dozvolio da ga okuje mrznja....? Problem je sto Bosnjak ne zna mrziti....Da bar malo svoje emotivnosti pretvorimo u surovu realnost nebi se ponavaljalo..
Tuga. Želim ti čovječe puno sreće, mira i svega dobrog u životu.
Jarane rat je bio. Nikakva okupljanja nije trebalo biti, ni dozvoliti ih. Da smo se ja i moje komšije iz naselja tako ponašali, niko ne bi dočekao živ kraj rata.
Napišeš istinu i onda ti pametnjakovići koji ne znaju šta je rat daju minuse.
To je bilo pred kraj rata moralo se nekako normalno zivjet i izlazit, ko je mogo znat da ce bas na tom mjestu tad past granata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)