Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesi izabro..kakav trener takav i..predsjednik..
@gooUser1656834286 jel te to Fahro učio da pišeš?
Samo si nam jos ti trebao, bas prstis od politickog iskustva i znanja. Politikom se pocinju bavit pjevaci, umjetnici, sportisti bas lijepo.
Ovo je samo izašao u susret jaranu kao što bi većina,Adžem i politika ne ide ..Samo sport
Ja velikog pojacanja i @ovana. Ne kontam zbog cega je ovo vijest. Nit je sad neki aman zaman trener, niti ima nekog uticaja, niti ima kakav milionski posao/firmu. Kokuz u svakom obliku. I u intelektualnom i u finansijskom smislu.
Svaka cast borcima , i rahmetli otac mi je bio . Al ovo pripadnik ABiH ima neku titulu? Jer ko se god uclani u neku stranku prvo u rezime mu je to , zadnje sta ima od obrazovanja .
A da , to se naknadno odradi
Mene stid za njega.... Željo ne treba politiku... 💙
Majmune skini amblem Želje,ne brukaj nam jug,majmuneeeee
Kreten vazda bio Admir Adzem
😂 na koliko je potpisao?
Realan izbor, sretno Adžeme
Da je pravi sportista nikad u politiku krocio nebi jer polotika i sport nikad neidu skupa,ono sto sport spaja to politika razdvaja
Znači ovaj će nam riješiti sve probleme,blago nama.
svaka cast Adzem
Ja sam cekao adzema da mi otvori oci. Sukobi i svadje ne donose nista vidis kakav pametan covjek. Cij si ti sine ? Dvije slike i rodni list sutra da te prijavimo.
Neka svako ide tamo tj u stranku za koju misli da je njemu najbolja. Nevezano za SBB Admir je dobar momak, samohrani otac vec dugi niz godina i fajter. Sretno.