Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tebi ništa pomoci ne moze.Bolje je da podneses ostavku.
Bravoo Adisee ljudinooo!Izviniti se hrabrost i velicina a ne slabost kako to polusvijet percipira!Samo naprijed.Respect
AKO SI TI DOPUSTIO MORALNO SILOVANJE SVOG ŠEFA FAHRE, NEMOJ NAROD SILOVATI DA NIJE SHVATIO ŠTA SI HTIO REĆI !!!
Respect za Adisa
pokazo si ljudskost
svaka cast
bravo za izvinjenje
Ovo je ljudska velicina, bravo
Samo naprijed Arapovicu, losih komentara uvijek ima. Covjek je obrazovan, inteligentan, zna sta govori. Svejedno drustvo nekad ne shvata srz poruke koja se posalje.
Svaka cast
Bravo Adise, pokazao si svoju veličinu
Podrška za Adisa
Samo ti svoj pravac drži,,,,nemaju ti šta reci
Hajd ti bolesnim umovima dokazi sta je covjek htio da kaze.Adise samo naprijed bitno je da namjera nije losa a kako ce ko shvatiti nije vas problem.
Dise, Razvedise, I to je časno, Nikad nije kasno
Gospodin Cast i Posyenje!!! (CCI)
Opet se nesto vadi i objasnjava !!!
Adise, poznaješ te parlamentarce bolje od njihovih majki. Jesi li to slutiš da u parlamentu ima kriminala? Nije valjda da je Salmir dogovarao tendere u BH Posti? Nije valjda Mirsad pogodovao Huaweiu? Nije valjda Irfan uzimao pare od Fonda za Invalide? Nije valjda Džubur od Čibukćića nako dobio malo para? Nije Sabina valjda kriva što voli više selfie nego guglati broj tužilaštva? Ja ne želim da povjerujem u te priče jer bi u najmanju ruku bile nečasne!
Gospodin čovjek. Respekt