Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došlo je vrijeme da Bošnjak odhebe i OHR i Ambasade i da Bošnjak uzme svoju sudbinu u svoje ruke. Pa kako nam se zalomi, puno gore od ovoga ne može biti.
Bio si jedno,pa si postao u očima mnogih drugo nakon što su te hdz i snsd izabrali a ni jedan Bošnjak u parlamentu BiH
➡️Prijetnje Dodika da će se oni pitati ko će od Bošnjaka u vlast! A onda: ➡️"U prilici sam da predložim sam sebe!"⁉️ (suprotno volji kluba Bošnjaka) OVA REČENICA PROSTO ODZVANJA s nevjericom! Samo se pitam može li se to sada ispraviti!?
Suti kemo, sam si sebe izabrao, uzimaj tu platu bijednice i poklopi se
Moke heroj isao uvijek prvi na agresorski tenk i ti ces mu reci da je bijednik
Ademović je pisao pogrešnom. Što nije pisao Palmeru i Satleru, jer sve geostratešlke odluke koje oni preporuče Briselu i Vašingtonu mora ovaj VP da sprovede. On ništa ne odlučuje... On živi samo skroman život pred penziju
Kemo znamo da si izdajnik i da ste sve dogovorili
UZALUDAN POKUŠAJ SPIRANJA BLATA SA LICA NIP-OVACA. NI DRINA VAS NE MOŽE OPRATI - KEMO HEROJ U 1. POLUVR. I IZDAJNIK KOJI JE SVE PRETHODNO PONIŠTIO U 2. POLUVREMENU.
narode,ostat ćete bez države pa će vas početi izginuti iz kuća.dižite se i istjerajte Šmita napolje
Kemo ne sramoti se vise. Ono sto nisi radio u ratu nemoj raditi ni u miru. Nije ti ni sad kasno da saperes ljagu sa imena. Ne pripadas u to blato u koje si se uvaljao.
Treba da se rijesimo ovih kolonijalista i da zavrsimo pricu sa ovim domacim izdajicama i ovim preko granice sto sanjaju o Bosni. Kad ce se zavrsiti vise ova agonija?
To je tvoj moalicioni partner tako da si i ti u krivičnom djelu moj kemale ,,krilnice,,
Ma koliko nevjerovali, Dodik je i sada miljenik tzv MZ. Marfi ovih dana prijateljski u BL ćaska sa Dodikovcima Stevandićem i Cvijanovićkom. Visoki predstavnik Švarc Šiling, svjedočeći kod Senada Na FaceTV, kaže: "Prvi puta kada je Dodik spomenuo referendum ODLUČIO SAM GA SMIJENITI, MEĐUTIM, AMERIKANCU SU TO PRVO ODLOŽILI, A ONDA SU ME ZAUSTAVILI U TOME! I TAKO JE I DAN DANAS!!!
Molim novinare da takozvanu "Republiku Srpsku" ubuduce nazivaju ispravnim nazivom. Ispravan naziv je ENTITET Republika Srpska kao sto je u ustavu BiH explicitno navedeno.
Hoce kemo i snahu i ljubavnice da zaposli na drzavne jasle ionako nikad kolu hljeba nije kupio od svojih para 9d 14 godine jede hljeb od naroda pa mu se usladilo
Ademovicu jel proguta pilulu?
Zato što si ti tvoje političke kolege pristale na to, da izdate i da za vlast radite sa Šmitom i dajete mu alibi za nametanje diskriminatornega zakona, a on se pred EU hvali kako je brzo bila napravita vlast na državnom nivoju. Sada ce sa vama šutiti na Državnu imovinu , a ako je dogovor sud će presuditi u korist rs, jer oni su počeli i sudu davati upute...sjetite se sto je bilo sa apelacijom komšića...
schmidt mu odgovorio...jesam ali malo Morgen
ßßßßßßßß
Da nakon onakog statusa koji je uzivao u Sarajevu dozvolis sebi da ti sibicar Konakovic bude predsjednik, da trazis od onih protiv kojih si zaradio status heroja glas za sebe je Kemo vise nego sramno.