Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasta, lazu iz Americke ambasade, rade protiv tebe i SDA, prljava kampanja Amerikanaca uistinu... Kakva ubleha, ovako narod lazete vec 20 i kusur godina.
Ma ja.. čist je zrak ba samo nam se čini, bio u jednom gradu mozda prljaviji i u 5 na svijetu,NISMO NAJPRLJAVIJI vec 6. najprljaviji, eto sad je lakše. Krivi su oni drugi znate nije do njih. Odlični instrumenti nenamještenim tenderima nabavljeni baš oni što nam trebaju. Zaboli njih hocemo li svi pocrkati, ako na osnovu ovoga to ne svatate stvarno niste dobri u glavu
@baned Na Otoci je 5x gore i sto se tice auta i sto se tice slijevanja teskog zagadjenja od sirotinje iz Buča, Boljakovog, Svrakinog itd. koja uz ugalj lozi sve sto joj padne pod ruku, od plasticne ambalaze do guma i namjestaja... A gle cuda, na Otoci po podacima kantonalnih uhljeba i manipulatora bolje stanje nego kod Zeljeznicke...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto ovi likovi iz SDA imaju patološku potrebu da lažu. Čovječe ovaj kao da je sad iz Alan Forda izašao. Halo majstore golim okom je vidljivo koliko je zagađenje...
Provjerite aqi(Air Quality index) na netu, u Sa imaju tri uređaja racionalno pozicioniranih da mjere različite koncentracije PM2.5 i PM10. PRC ima na desetine gradova zagadjenjih sa 999 (max.vrijednost), tako da je to samo pusta priča.
vidi mekica vidi mu znacke...koliko ih samo ima po sakoima naredo ih je dok nije sve pozaposljavo po budzetu
Ebiga kad Sarajevo ima puno Cevapdjinica pa zagade zrak,,,
Kakav je ovo papak?! I kakvo je ovo prezime zolj? Jel papak sipac?
Rece Adem-beg i usra se.
.. mole se građani, ko je pušio dvije kutije dnevno da smanji na jednu. Predviđene kazne od 1000 KM do 20 000 KM. Ublehe, zaradite plate!
Ja se zovem S.Preletačević.Inače sam direktor jedne javne kantonalne firme.Do sada sam bio član sljedećih političkih stranaka , hronološki: SDA, SZABIH, SDA, SBB-a i sada sam u SDA.Spreman sam se učlaniti u neku od 6 stranaka koje će činiti vlast u KS, a sve zbog mog daljnjeg ostanka u direktorskoj fotelji. Inače sam sklon smutnji, spletkama, lažima i lažnim obećanjima, te smatram da sam idealan da i dalje budem direktor.
Naravno, smreman sam zaposliti neograničen broj ljudi, ali samo po političkoj liniji.
Jedan od razloga zasto nece niko u sa SDA. Gleda te u oci i laze! Pa balijo ko da ja nemam oci i pluca nego tebi treba da vjerujem?
Daj nam podatke crno na bijelo, hemijsku analizu sa detaljnim pokazateljima koliko cega ima u zraku.
Čim vidim vaše face osjećam se zagađeno FUJ
Gdje li je ovaj majstor bio jučer i sa kakvim on mjerenjima raspolaže? Ali je najbitnije od svega da je formiran stručni tim koji će da prati stanje.
Ma nema ovi cim su sjeli magla se prepala i puf !! E jadni mi sa njima!!!
Svi mi budale samo on pametan , ma zrak cist ja bebu malu od 6 mjeseci izveo da se dijete nadise cistog vazduha
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com