Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je doticni sa TVSA radio posao kako treba nikoga ne bi smjenio cak bi sigurno i pohvale dobio za rad koji radi da za npr unapredjuje rad televizije da doticna TV ima bogat sadrzaj niko mu pola rijeci ne bi rekao al najjace je svakog drugog kriviti za vlastiti neuspjeh.
Zakljucak ZOI je jaci od zakona !!
Natrpali se kao smece i sad kukate ...
Ima da vas Dino pomete k'o smeće, i vas i ez be be i de ef i ez de pe i nase i vase stranke, akoBogda. Narod i Pravda ;-)
Ako planira vrijeme i energiju trošiti na kojekakve smjene i kritike bivših jerana nece daleko dogurati. Hvataj se stranih investicija i projekata, mani se glupih obracuna i trovanja napacenog naroda! Hocemo cist i siguran grad, upravu bez lopova, bolji saobracaj, obrazovanje, zdravstvo, da me nije stid svedjanku vodati po gradu, da ne moram nocu samo s njom kroz grad ...
pa zar je cilj da se radi? ko radi toga i kritikuju...
Stranih investicija??????/ Pa jadan nebio ko ce tamo ulozit pare,kad zna da bog ne moze namiriti koliko treba mita, "DZE SAM JA TUDEKANA"
Ništa ni ti nisi bolji
Samo vi zasjedajte a vrijeme prolazi.Dvaput jebeš i prođe godina.
Samo vi zasjedajte a vrijeme prolazi.Dvaput jebeš i prođe godina.
da je dva puta
Samo vi zasjedajte a vrijeme prolazi.Dvaput jebeš i prođe godina.
Hahaaaa, smiješan si Premijeru Zolj. Čitava ti je priča Dino nije ovo nije ono, a tvoji planovi su hava - biće ovako biće onako. Pa nije ti ostalo ni pola godine mandata, a tek ćeš da vidiš zahebanciju i ucjene koje ćeš imati od Rađe i Marića prije svega!
BAS ME INTERESUJE ODAKLE CE POCETI ZOLJ DA UJEDA!!!???
Kada je riječ o GRAS-u i VIK-u, onda SDA treba da zamoli najsposobnijeg menadžera u FBiH da im svojim sposobnostima pomogne da riješe problem vodosnabdjevanja i prijevoza u KS. Taj najsposobniji menadžer je sadašnji direktor JKP Rad-a. Čovjek je već 18 godina na čelu ove firme i uspješno je vodi i njegovim radom su građani prezadovoljni , a radnici u ovome preduzeću su visoko motivisani zbog visine plate im.
jesu radnici zadovoljni jer direktor ima monopol u gradu na odvoz smeca ,ja u svoj radnji placam 90 KM mjesecno a nemam kesu smeca mjesecno.Padne 10 cm snijega i kolaps u gradu
A šta možeš očekivati od SmraDovA, dalja podmetanja , obračunavanje, podmetanja, razračunavanja a narod ''jebu u zdrav mozak''. Narod se prodaje za frtalj kile hljeba/kruha/panje i 100 gr. marmelade one iz drvenog sanduka 1950. tih ,
Naša Stranka samo moze izvuci narod iz blata!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) https://www.vecernji.hr/sport/niko-kovac-potpisao-na-tri-godine-za-bayern-1238896
Ispeces zanat u SDA i onda se pocnes kurazit, i ovaj zolj ubleha i prezime dosta kaze.