Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paša moj, da ti dragi Allah sve najljepše i najbolje u životu da.. Ne daj se junačino! ⚜️
Sve najbolje brate, ti si kap u oceanu. Ovo je iskrena emocija, nema ovdje stigme.
#manifestdestiny Reče mi kompletan degenerik!!! Uskoro primas 4. Dozu pelca, obavezno nosi dvije krpe preko usta i nosa, drži distancu minimalno 2 metra, viči slava ukrajini i štiti lgbtiq degenerike slične sebi!!! https://t.me/pravonaslobodu/34747
Bilje da si 12000 donirao nekoj povratnickoj porodici kroz donaciju stoke a dovio kući! Kakav je to hadž ako te uslovljavaju da primiš fajzer da bi ušao u Meku?!
Adele moj, da si ti umjesto svega toga drvo posadio, bilo bi bolje!
Ne može se nigdje proći koliko si ti drveća posadio, sve zaraslo ko džungla
Sveto mjesto sa pelc ausweisom??? Zanimljivo u najmanju ruku!
Za zrtve genocida treba odati pocasti u domovini i vratiti se u njihovo ime smetati ovim sto su pocinili iz nasih bh gradova trebaju svi imucni kupiti imovinu preselit se u srebrenicu ako mogu tu boravit bilo bi najbolje
neka nasa slabost ...nas nemar nasa ne pouzdanost neiskrenost ne dvosmisleno budu pouka poruka da ne smijemo dozvoliti da nasa slabost bude znak za naseg neprijatelja da ucini isto da nam se ne ponovi zlo nevjerujuci u istinu... upozorenja koja se svjesno rezirano docekuje na noz, od zle namjere koja nam sprema noz..nasoj slabosti..
Neka su ti molbe uslišane i hadž kabul. Prokletstvo neka je na zlocince i njihove nasljednike na ovom prolaznom i drugom vjecnom svijetu. Vječno u paklu gorjeli svi.
Dragi moj Adele, malo je ljudi da nosi teret koji ti nosis, da ti Bog olaksa i primi dove. Ti si heroj Bosne.
Neka tvoj hadz bude primljen kod Gospodara a ti Adele siri i objasni muslimanima sirom svijeta o nasoj drzavi o genocidu o sehidima i palim borcima .Objasni da Bosni rade o glavi dusmani i da nam treba svaka pomoc od muslimana sirom svijeta .