Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno da jedna zena vedri i oblaci. Jesmo mi glupa nacija, pravi glupani!!
Bravo kolege. Njemacka vas ceka objerucke!
DOSTA PORODICE ČAUŠESKU U SARAJEVU !!! HAPSITE GOVNA, ZATVARAJ !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa se vi ne brinite, sav medijski prostor nakon ovog dešavanja će biti preplavljen vijestima o ocjepljenju, ratu i sl... Gdje mene roda spusti u pm!
Bravo Valdo ljudino. Kakav si ti bio sudija, ali dohakase ti banditi. Da, ovo je herojski cin i sta vise treba da se hobotnica ukloni. Emra stoji iza svega, ona je gora od sultanije i vodi je u pakao
Ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo!
Stručan kadar ne gubi egzistenciju oni imaju posla gdje požele.
Anesteziolozi uzvraćaju udarac Sebijinoj konferenciji za štampu. Sve je ovde jasno odavno. Sebija Izetbegović je direktno odgovorna za smrt stotina pacijenata spojenih na malina respiratore, nažalost suučesnici krivičnog djela kao izvršioci su anesteziolozi koji su spajali ljude na smrt ako to nisu odbijali učiniti krivi su, manje nego Sebija ali nazalost jesu. Nazalost se ne radi o moralnom činu otkaza nego o strahu od prdekane.
Ostavka Sebiji i za sutra bolje narodu BiH.
Jel ovaj štipao neku u piljari dok mu je vagala banane?
Izetbegovići misle da mogu protiv BiH građana. Da će građani Sarajeva sve progutati. Nije baš tako. Pa nije to njihova privatna klinika. A i građani Sarajeva su im pokazali crvenu kartu.
Kantonalna vlada treba pod hitno prestati financirati KCUS, a financira oko 80%. Žena je nevjerovatna. I da, kriv je Senad Hadžifejzović. Jel’ da, sda botovi?
Sve je to on sa trojkom, Sorosem, Gejcom organozovao na Face tv hahaha Vidjeces da ce to neko reci :)))
Hajde ti sad nađi 13 anesteziologa. Sabije sigurno zna na kojem drvetu rastu pa će ih ubtati.
Zasto ce im advokat ako su dali otkaz?
Stvarno svasta sebi dozvoljava Bosanac a i jesmo glupi kad ovoliko decenija trpimo ovu bagru a pogotovo Izetbegovice i SDA bagru
Ovo je rezultat upravljanja klinikom od strane menadzmenta i Sebije.
Ko bi radio kad Senad svako malo razvlaci pamet javnosti, a pogotovo njima, o njihovom neradu, javasluku....u, najmanju ruku, cudnim smrtnim ishodima lijecenja...a u svemu im 'pripomogne' i resorni ministar.
Ma ja on je kriv! Joooj zeleni kmeru pa zar vas vise nije sramota braniti dinastiju!!!!
Glasajte i dalje za njih ko vas j... da Bog da sve pocrkalo
DOSTA JE