Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir H. je definitivno najbolji kandidat za predsjednistvo, jer je novo lice u politici i uz to je mlada osoba koja moze donjeti dosta novina od dosadasnje prakse
dosta nam je vise izetbegovica, cerica, radoncica i drugih koji su imali vise prilika da nesto urade a nisu iskoristili svoju sansu
Sandro ja nisam ni za jednu partiju ali kada je to Cerić imao priliku u vlasti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A BAkir HAdziomerovic je i inace konkretan i Pravedan covjek .Sjetimo se samo kada je on prozivao jednog Causevica,Turkovica,Keljmendija,Senada Sahinpasica SAju,i ostale kriminalce koje je stvorila SDA. Mislim da za takvo sto treba imati onu stvar,i zato mu skidam kapu.
Ma skidaš ti i hlače kad SDP glavonje zovu :)))))))
Svoj glas dajem Bakiru, ali Hadziomerovicu. Ove ostale sve treba izbaciti iz politike!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir H. je dokaz da jos ima boraca protiv korumpiranosti. Dobice podrsku svih onih kojima je dosta ovog nepotizma, i zlatnih kasika.
SDP LOPOVI GUBITE IZBORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos jedna skupina poltrona, podrepnih muha i robota koje je na budzet instalirao sdp .
http://prntscr.com/4rqk2o koliko je azuran ACIPS !? njihova web prezentacija sve govori o njima
SAd da pitas sljam koji glasa sa SDa i SBB,ko im je drazi, ubica Turkovic ili BAkir HAdziomerovic,oni bi glasali za Turkovica,o takvoj stoci i ljudskom sljamu se radi.
turkovic nije pljackao siromasne, pljackao je bogate, a zlaja, ciji je pulen bakir, pljacka siromasne, tako da , ako se pitas za koga bi glasali, normalno, za turkovica. prvog bi fahru opljackao, pa keljmendija, pa zlaju i tako redom, dok bi dosao do nas sitne boranije vakat bi bio mrijet
Jeste,Zlaja i BAkir H su ubijali i trudne zene, seljacino,izdji na ulicu i javno reci da ti je drazi taj kriminalac,od ljudi koji se 20 godina bore protiv nacional kriminalaca,koji su i stvorli tog Turkovica,da ovom anrodu donesu Pravdu. TAkve poput tebe treba po kratkom postupku,niji vrjedan zrak da dises.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konkretno je Hadziomerovic glumio sizofreniju u ratu da izbjegne rov.u izraelu za ovo saznanje bi ga zatvorili ili prognali,u zapadnim zemljama bio bi proglasen nacionalnim izdajnikom,ali pusti te nerazvijene nacije,u razvijenoj BiH on je smeker jer laprda u prazno na tv-u
I ti vjerujes svemu sto Radoncic prica.
BAs je u prazno provalio Turkovica,Keljmendija,CAusevica i ostale kriminalne SDAovske kadrove.Jesu ga se prepali kriminalci iz SDa i SBBa sve im papansko hebem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nemojte za Bakira Izetbegovica taj je meni najgori. Moj izbor id eovako a vi kako hocete: Fahrudin Radoncic a ako se povuce onda Martin Raguz. Jer ako Bakir H. bude mnogo dobar i prodoran - letiz SDPa jer diktator kakav je Lagumdzija ne trpi jake ljude pored sebe.
Ima li iko ko je konkretno doveo investitora na skup i rekao na kojem mjestu će konkretno zaposliti ljude? To nam predočite,pustite simpatije.
Šta kaže na ovo počasni dekan, udruženja nezavisnih, interdisciplinarnih, staklom ograđenih, kantonalnih, hibridno-entitetskih, evropski orijentisanih i orijentalnih univerziteta u Doglodima?
NIsam ni sumnjala u Bakira; svi smo s tobom!!!!
Hocemo na FTV-u politicku emisiju gdje ce svi kandidati za clana predsjednistva biti pozvani, pa da vidimo okrsaj kriminalaca i onih boraca protiv kriminala. Ali da traje jedno 2h, i to bi bilo malo!
...sve čekam kaće neko napisat da je martin raguž isturena ruka beogradske centrale sa namjerom da preko bošnjačkih glasova radikalizira hercegovačke hrvate u antiustavno formiranje trećeg što će dodiku dat legitimitet za antiustavni referendum o nezavisnosti rs...ha, jesam li zaj­ebo i ong @bosna bošnjačka?
:D oplakah... zayebo si ih brate sviju...
...saćemi prišit da radim za "canvas" :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mene ne cudi ovo izneseno. Prateci izvjestaje sa predizbornih skupova da se vidjeti da SDP najmanje prosipa suplju od svih stranaka
Izetbegoviceva izjava od 1000 novih radnih mjesta mjesecno ne moze biti konkretna ali bas nikako...
Ma kakav Izetbegovic, dosta o njegovim supljim!
Vise vjerujem ovoj organizaciji nego onoj CCI i onom cvikerasu Adisu Arapovicu koji ima platu 4000KM svaki mjesec
PRIKAŽI ODGOVORE (1)