Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ijedan Bosnjak biti imenovan ispred osmorke. Za sta smo ginuli moji Bosnjaci. Sta smo docekali. Hoce li nam nasi sehidi ikad hahalit.
Ovaj se ubio za čuvanje ovaca i to je upitno možda do 10 ovaca dokle zna prebrojati.
Papci
Bilo bi interesantno vidjeti kako SDA mediji I nahuškane Sebijine pudlice pljuju ovog covjeka samo zato sto nije musliman. Da dobijemo ukus te gradjanske drzave po SDA/DF modelu.
tajni ugovori Dubay Pausali Tenderi..kerditna zaduzenja ne transparentnost..besotrebno trosnenje Budjeta sve to ide na tret Bivsjoj vladi KSa.
Acimovica za premijera BiH.
Kakve on ima veze sa Federacijom i Kantonom Sarajevo? Zar nije iz RS-a, Banja Luke?
Sve će doći na svoje, samo treba pričekati da se vidi; "Programska koalicija"= čudo neviđeno!
POŠTO SU SVI BOŠNJACI NESTRUČNI I LOPOVI TROJKA U SARAJEVO ZA PREMIJERA DOVODI DRAŠKA AĆIMOVIĆA IZ BANJALUKE!
Ovdje se svi definitivno bave foteljama, ucjenama, trange mange. Jako truhlo drustvo i mentalite, sve stranke parola DA MI JE
draško premijer u kantonu sa preko 90% Bošnjaka