Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST IMAO SI PUNO GAFOVA ALI I DOBRIH STVARI, COVJEK KOJI NIJE INTELEKTUALNO MOCAN ALI JE IMAO DOBRE NAMJERE I KAO TAKVE IH JE REALIZOVAO.
Vidikovac, Zicara, Stanica, OI Muzej..Skaka je radio. Samo je malo smotan
I veliki dočeci nove godine su poceli za njegovog mandata
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Simpatičan ovaj Skaka, šteta što je u SDA. Pamtit ćemo ga po govornim lapsusima, a ne po lopovluku. Barem ja takvo mišljenje imam.
Ai po raznim projektima
Jako simpaticno sto je obisao Adema Zalihica koji prikriva ubistva... bas simpaticno citati porodici rahmetli Šisica i rahmetli Slatine kojeg je Zalihic otjerao u smrt. Bravo gradonacelnice, aferim... Selam, ubrzo ce Ademovi snimci na vidjelo po portalima. Selam
"Sarajevo je uvijek bilo upamćeno po rekordnom broju turista,"- kakva je ovo rečenica i kakav je ovo novinar u p...
Skaka se ne sjeca ni gdje je diplomirao?Kupio diplomu od Smiljke Jusufranic u Travniku,a u CV napisao da je diplomirao na UNSA?Stvarno je pravi smrad.Podmetnuo starog Pusinu a sam nije smio Ibri izaci na megdan.
Jedno je sigurno-stvorio je Skaka( i platio) neke botove da dobije podrsku.Izdasan je bio i prema klixu,sasvim je jasno.Ali nije jasno zasto on koji “ dobio sam najvise glasova pojedinacno” nije izasa za nacelnika protiv Hadzibajrica?Minderas koristoljubivi i poslusnik onih kojima nabacuje pare lopatom.Moron carsijski.
Sretna ti nova 2020 Skako
Mislim da Je Skaka imao dobre namjere i da se trudio. Nazalost u Bosni su ostali samo intelektualno zaostali kakav je i on sam. On nije za funkciju gradonacelnika ali eto ostali su u Bosni oni koji su nesposobni, koji ne mogu izac, koji kradu i dobri ali tupasti. Pa sad ti biraj. Ali svi oni misle da su lijepi, pametni, kreativni i sposobni. Sretna nova!!
Prošlost. Šta radi na kliksu. Migracija i mini šengen su sredili SDA.
Brico nas . Hvala ti za dobar rad. Bio si jedan od rijetkih pozitivaca u SDA. Tvoj BH Block
NAJBOLJI GRADONACELNIK U ISTORIJI SARAJEVA !!! BRAVO I VELIKO HVALA SKAKO!!!
Skaka je mozda vrijedan ali bi bolji bio za nekog menedzera u gradskoj upravi. Gradonačelnik mora imati karmu a ne biti šarmer. Biti načitan i gospodin,.. sto kompletnija licnost to je vise reprezentativan Skaka na to skali ne kotira visoko ali je nesto bolji od prosjeka. Zao mi je ako sam nekoga uvrijedio ovim razmisljanjem. I smeta mi kada imputira u recenice da je on bio sjajan i da to isto zeli novom gradonacelniku. Pusti nas da procjenimo.
Dobro došao novi gradonačelniče Bogiću Bogićeviću.Da tebe nije bilo ni BiH ne bi bilo a Skaka sigurno ne bi bio gradonačelnik jer bi živio u velikoj srbiji. Živio Bogić Bogičević
Sta smo vratili? De jos jednom ponovi 😂😂😂
A ti si ih kao zapoceo???
Ja bih molio novog gradonačelnika da nam obezbjedi spisak zaposlenih sa imenima i prezimenima i školskom spremom..da vidmo ko nam vodi grad.Plačamo poreze imamo parvo na informaciju....
Još malo i noga u guzicu
...djeluje malo tupavo,ali covjek odradio solidan posao,bilo je tu mnogo dobrih stvari...nadam se da ce Bogic nastaviti,a ne samo biti ikebana na kojoj SDP skuplja politicke poene.